Oletteko kuulleet Watsonista, uudesta palvelusta joka tarjoaa Suomen monipuolisimman tv-sisällön, Makuunin leffavalikoiman ja maksu-tv-kanavia. Minä pääsin mukaan Buzzador kampanjaan ja tutustumaan tähän palveluun. Minä kokeilin Watsonin käyttöä iPadilla, mikä olikin melkoisen näppärää.

Watson tuo tv-sisällön televisioon, tablettiin, älypuhelimeen ja tietokoneeseen. Watsonin avulla voit katsoa peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen, minkä lisäksi voit tallentaa rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Lisää sisältöä tarjoilevat myös lisämaksusta tilattavissasi olevat mielenkiintoisimmat maksu-tv-kanavat sekä Makuunin leffavalikoima - sadat kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat.  Tv, tietokone, tablet ja älypuhelin - kaikki käyvät. Aloita yhdellä ja jatka toisella. Mobiililaitteissa Watson toimii Android- ja iOS-käyttöliittymissä. Mobiilikäytön mahdollistava Watson-sovellus on tilattavissa veloituksesta Google Playn ja Apple Storen kautta.

IPadilla Watsonin käyttö oli kivaa kun ohjelmia ja leffoja pystyi katselemaan vaikka sängyssä nukkumaan mennessä.

Ei hassumpi tapa ole aloittaa sunnuntaitakaan köllöttelemällä pitkään ja katsomalla Maajussille morsianta :)

Palvelun normaalihinta on 9,90€/kk. Watsonin sivuilta pääsee jokainen testaamaan palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi. Luo vain tunnukset, kirjaudu sisään ja ala katsella, helppoa kuin mikä! Minä ajattelin tänään illemmalla katsoa 8-pallo leffan jonka olen pitkään halunnut nähdä.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.