Jihuuuu kuva 6, enää 4 jäljellä! Lumen määrä se näyttää olevan vakio, ellei jopa olisi hieman vähentynytkin sitten viime kuvan. Vähän pelottaa ajatus siitä, missä kuussa sitä lunta mahtaa sitten alkaa satelemaan...

Aika ankean näköinen talvi sanoisinko :( Sorelit saapuivat eilen postista, joten nyt ei haittaisi vaikka alkaisi sitten se talvi tulla. Ainakin varpaat tarkenee, kun on kunnolliset talvikengät :)

Täällä on ollut ihan hirmuinen hulabaloo -viikko. Olen järkännyt arvontoja, lähetellyt sähköposteja, tehnyt selvityksiä ja suunnitellut tulevia yhteistöitä. Olen opiskellut apinan raivolla ruotsin kielioppia ja sanoja, tehnyt vähän töitäkin ja jokaisen liikenevän hetken olen yrittänyt pyhittää terveystiedon lukemiselle. Kirjoituksiin on enää vajaa kuukausi aikaa, josta viimeiset pari viikkoa todella täyteen tupattua aikataulua koulun kanssa. Jaiks!

Pistähän parhaat vinkkisi kirjoituksia (tai niihin lukemista) varten kehiin! Oletko sinäkin kenties kirjoittanut juuri terveystiedon? Mikä on paras lukemistekniikka? Mietin jo sitäkin, että mitä hittoa sinne evääksi otan! Paniikki alkaa hiipiä persuuksiin...

Nyt hetkeksi aivot narikkaan ja Putouksen pariin. Muistakaahan osallistua blogin arvontoihin! Keräsin arvontoihin palkinnoksi monipuolisesti omia lempparituotteitani niiltä aihealueilta joista yleensä kirjoittelenkin, siellä on vaikkas mitä kivaa :)