Arvonta on päättynyt!

Synttäriviikon neljäs arvonta pyörähtää käyntiin! Muut viikon arvonnat löydät tästä.

Mrs Jones Lifestyle shop tarjoaa ihanuuksia niin verkkokaupassa kuin PopUp shopissaan Espoon Haukilahdessakin. Valikoimaan kuuluu upeita sisustustuotteita, vaatteita, huiveja, laukkuja, koruja, kosmetiikkaa ja paperitavaraa. Tuotemerkeistä Mrs Jones myy mm. seuraavia: 1x2, Tine K home, Balmuir, Beach house, Odd Molly, Design letters, Becksöndergaard, Hunky Dory, Zoco Home. Tutustu ja ihastu!

Arvonnan palkintona on 
Becksöndergaardin
 He loves me -huivi
Mrs Jonesin valikoimasta.

Osallistumisohjeet:
Arvontaan voivat osallistua tällä kertaa vain blogini kirjautuneet lukijat. Lukijaksi voi klikata itsensä myös kilpailuaikana. Mainitse kommentissasi, mikäli luet blogia eri nimimerkillä kuin jolla kommentoit, tai jos seuraat blogiani Blogilistan tai Bloglovinin kautta.

Yhden arvan 
saat olemalla kirjautunut lukijani ja valitsemalla sinulle mieluisimman tuotteen Mrs Jonesin verkkokaupasta.
Kaksi arpaa 
saat olemalla lukijani ja valitsemalla mieluisimman tuotteen, sekä lisäksi jakamalla arvonnan omassa blogissasi tai Facebookissa. Oheista kuvaa saa käyttää linkityksessä.
Mainitse kommentissasi myös monellako arvalla osallistut.

Anonyymit kommentoijat, keksikää itsellenne erottuva nimimerkki ja ilmoittakaa kommentissa myös nimimerkki, jolla olette kirjautuneet lukijaksi sekä toimiva sähköpostiosoitteenne.

Arvonta päättyy perjantaina 28.2.2014 klo 21.00

Rutkasti arpaonnea!

Ps. Kannattaa klikata myös Mrs Jonesin facebookkiin ja blogiin näin voit triplata mahdollisuutesi voittaa tämä ihanuus! ;)

*Arvonta on toteutettu yhteistyössä Mrs Jonesin kanssa.*