No niin, on aika lauantaisen Sisustusbloggaajien putiikkipäivän päätöksen. Jatkiksen viime osassa oltiin tekemässä lähtöä Pienestä kamarista josta joukkomme vaelsi kohtia Forumin Pentikiä. (Mikäli haluat lukaista myös aiemmat osat, ne löytyvät tästä ja tästä.)

Ja voi miten joulumieli Pentikillä valtasikaan sydämen! Ihastuneita huokauksia ja alati kasvavaa joulun odotusta havaittavissa. Myymälässä tuoksuikin ihan joululle :)


Hillityn hurmaava joulukoti on jollekin perinteistä punaista, toiselle hieno harmaiden kirjo. Myös värien kaunis paletti sopii talven suureen juhlaan. Inspiroidu talven kuulaasta värimaailmasta ja nauti luonnon hiljaisuudesta. Joulusta nautitaan yhdessä perheen ja ystävien kesken perinteistä kiinni pitäen. 
Joulu on talven kaunein satu.

Minusta on ihanaa, että Pentikillä on ymmärretty joulun olevan jokaiselle vähän omanlainen juttu. Loistavaa siis, että valikoimassa löytyy erilaisia kuoseja ja värejä jokaiselle, jokaisen omaan jouluun sopivassa muodossa. Pentikin joulun mallistot ovat Pirtti, Aitta, Kello ja Kranssi.
Pentikin joulukuvastoa pääset selailemaan tästä.Itse alan jostain syystä (vanhemmiten?) lämmetä perinteiselle joulunpunaisellekin, mutta aivan ihanilta näyttivät myös harmaaseen ja teräkseen yhdistetty pinkki ja harmaan ja kullan yhdistelmäkin. 

Ihana jouluinen tunnelma kauniine tuotteineen ja valmiine lahjapaketteineen. Voi joulu tule jo! Ei muuta kun kotiin ja glögimuki kouraan. Ei kuitenkaan ihan vielä; seuraavaksi iloinen porukkamme nimittäin käppäili päivän päätösetapille, WineBistroon Asemakadulle.


Pieni idyllinen viiniravintola Figaro Winebistro avattiin uudenvuoden aattona 2012 ravintola Figaron kylkeen. Viinien lisäksi Figaro Winebistrossa voi herkutella juustoilla ja pienellä purtavalla, ja arkisin Winebistro tarjoilee myös lounasta. Lounaasta olenkin kuullut monelta ylistäviä kommentteja, joten sekin täytynee testata lähiaikoina.


Winebistron kabinetissa omistaja Niko Saarukka kertoi meille ravintolan historiasta ja sen vaiherikkaasta remontista. Paikan on sisustanut Kaisa Blomstedt tinkimättömällä tyylillään ja lopputulos on kerrassaan ihana ja ainutlaatuinen.

Saimme herkutella tapaslautasilla kera viinin ja istuimme rupattelemassa tovin jos toisenkin. Tapakset olivat taivaallisia ja olisin voinut syödä niitä noin sata lautasta lisääkin. On jotenkin melko huikea tunne, kun samassa tilassa on 11 bloggaajaa, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet ja yhteisen tärkeän harrastuksen. Ihan vieraita ihmisiä, mutta silti yhteenkuuluvuuden tunne ja sellainen yhdessä tekemisen meininki oli ihan käsinkosketeltavaa. Ihania ihmisiä <3

Ja ehkä vain toinen bloggaaja voi ymmärtää mitä tehdään ensin kun ruoka tuodaan pöytään :D

Pitkän päivän jälkeen kotiin saapui väsynyt bloggaaja onnellinen hymy naamallaan ja sydän täynnä joulun odotusta, hyvää mieltä ja kiitollisuutta. Upea päivä, ihania uusia tuttavuuksia ja tämä on vasta alkua!
Kiitos yhteistyöyrityksille huikean päivän mahdollistamisesta ja lämpimästä vastaanotostanne. Kiitos ja halaus Kertulle ja Jennille täydellisen päivän ideoinnista ja toteutuksesta sekä tietenkin kaikille uusille bloggaajaystävilleni ikimuistoisesta päivästä <3

Tämä onninaama kiittää ja kuittaa, ja jää innokkaana odottamaan tulevia tapahtumia ja tapaamisia. 
Kyllä Jyväskylässäkin osataan! :)

Yhteistyössä: 
De Cafe, Sisustus Ilo, Sisustuskärpänen, Marimekko, Pienikamari, 
Pentik ja Figaro Winebistro.