Sain jo jokin aika sitten ihanalta Suvilta Suvisvillasta ylellisen haasteen. Haasteen tarkoituksena on kertoa kolme asiaa, jotka tekevät omasta arjestani luksusta. Kiitos Suvi haasteesta, näitä oli hyvä pysähtyä miettimään. Viime aikoina on elämä taas tuntunut niin hektiseltä, että tosiaan pitäisi muistaa välillä löysätä tahtia ja nauttia ja vaikka olla hetki tekemättä yhtään mitään. Tällä hetkellä omaa arjen luksustani ovat:

Tunnelmointi
Kynttilät, hyvät tuoksut, hyvä ruoka, herkut...

Kiireettömyys
Lämpimät sukat, pörheä peitto, telkkarista Uuno Turhapuroa ja aivot narikkaan...

Pienet irtiotot
Jotain tavallisesta arjesta poikkeavaa, ystävän tapaaminen lounastreffeillä koulun ruokalassa tai muutaman päivän visiitti maalle metsän siimekseen...

Näistä on minun ylellinen arki tehty.
Muistakaahan pysähtyä nautiskelemaan <3


Jos haluat mukaan haasteeseen, mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.