Kertomus lauantaisesta Keski-Suomen sisustusbloggajien putiikkipäivästä jatkuu. Jatkokertomuksen ensimmäisen osan voit lukaista tästä. Tiivistunnelmainen jatkis uhkaa pidetä entisestään, sillä kivaa näytettävää ja kerrottavaa on vaan niin paljon. Sisustuskärpäsen kioskilta joukkomme kirmasi seuraavaksi Marimekkoon.
Marimekossa olikin ihanan jouluinen tunnelma. Meille esiteltiin joulun kuosit ja saimme vilkaista myös tulevan kevään mallistoon. Joulumieltä kohottivat entisestään tarjoillut piparit ja glögi.

 Monen muun lailla minäkin ihastuin ihan täysin tuohon mustavalkoiseen hillitysti jouluiseen Kuusikossa-kuosiin. Jossain muodossa tuota on kotiin saatava!

Rakastan Marimekon esillepanoja, rohkeaa irrottelua ja värien käyttöä ja eri värien ja kuosien reipasta yhdistelyä. Mietin kuvaillessani miten unelmapaikka Marimekko olisikaan tehdä visualistin työtä.


Suloisia pieniä ja isompiakin lahjoja löytyy valmiiksi paketoituna. Marimekolle tulen kyllä poikkeamaan jatkossa useamminkin, löysin vaikka mitä kivaa.
Iloa ennen kaikkea.

Marimekosta kamerakaulainen naisjoukko suuntasi Kilpisenkadulle, jossa meidät otti vastaan herttainen Pienikamari.

Pienikamari on persoonallinen ja kodikas kulmakauppa Jyväskylän keskustassa. Vuodesta 1992 Pienikamari on tarjonnut ' Suuria elämyksiä pienille - Pieniä yllätyksiä isoille'.
Tuotevalikoimamme on laaja ja yksilöllinen. Meiltä löydät lelut ja lahjat kuin myös pienet sisustustavarat niin lapsille kuin aikuisillekin.Ja todellakin, vaikka Pienikamari herkästi mielletään lelukaupaksi, valikoimassa löytyy ihanuuksia meille vähän isommillekin lapsille. Persoonallisia lahjatavaroita ja yksilöllisiä sisustustuotteita on hyllyt notkollaan. Minä voisin viettää täällä päiväkausia katsellen näitä ihanuuksia silmät sädehtien.

Vasta kuvasta huomasin tuon Disney-aiheisen pallon ylähyllyllä. Oiiih, tuo vaatii pikaista tutustumista! Ja Charlie Chaplin -peltipurkit, sulaa rakkautta <3


Kuulisikohan tontut, jos hienovaraisesti vinkkaisin, että minun joulupakettini voi sitten kyllä täyttää vaikka yksistään näillä Pienenkamarin ihanuuksilla :)
Aivan ihana kauppa. Täällä vierailu on ikimuistoinen kokemus varmasti jokaiselle lapselle ja aikuisellekin! Näitä kuvia katsellessa heräsi itselläkin ylpeys, että Jyväskylässä onkin jotain näin hienoa ja uniikkia!

Kuvasta kiitos Jennille!
Tästä iloisen värinen joukkomme siirtyikin yhteiskuvien kautta seuraavaan kohteeseen, Pentikille. Raportti jatkuu taasen huomenna, pysykäähän taajuuksilla!
Mukana:
Talosanomat - Jenni
Piipadoo - Paula ja Piia
Casa Volmari - Jen
Kotipalapeli - Rilla
Valkoinen Soihtu - Viivi 
Minishow - Melina
Sievin koti - Rouva S


Touhukasta tiistaita ihanat!