Käväisin viime viikolla taas nautiskelemassa yhteistyöyrityksessäni, Hius- ja Kauneusstudio Chillissä. Tällä kertaa minut vastaanotti parturi-kampaaja Lissu (kenellä muulla alkoi soida Dingon Sinä ja minä päässä, hih :) ) 
Chillin toinen omistaja, parturi-kampaaja Liisa Jaakonaho on toiminut hiusten parissa vuodesta 2005 asti, kun muusikko-Liisa päättikin tehdä käsillään muutakin kuin soittaa. Keväällä 2010 perustetussa Chillissä Liisan asiakaskunta on monipuolinen, ikähaarukan ollessa 1-90 vuotta. Tyypillisesti kysytyimpiä palveluja ovat värit ja leikkaukset. Omaksi lempparityökseen Lissu nimeää kampaukset, joissa kehittymiseen hän haluaa erityisesti panostaa.

Tällä hetkellä kysyttyjä ovat myös erilaiset luonnolliset raidoitukset ja liukuvärjäykset, pidennykset sen sijaan ovat vähenemään päin. Talvea kohti mentäessä hiusmuodissa värit tummenevat, linjat ovat hiuksissa selkenemään päin ja liukuvärit jatkavat edelleen vahvasti. Lissu mainitsee jyväskyläläisten olevan trenditietoista väkeä, kansainväliset trendit ovat asiakkailla hyvin tiedossa ja uusimpia juttuja osataan kyllä kysyä.

Minun tukkani sai uudistuksen huppuraitojen ja leikkauksen avulla. Pohjalla on edelleen ihan oman värinen tukka ja vaaleaa raitaa vain päällä. Maailman helpoin tukka jossa juurikasvu ei näy, ja jos näkyy se ei haittaa. Ihana hopeisen vaalea sävy oli just sitä mitä toivoinkin. Pituuttakin lähti jokunen sentti ja nyt tukka on ihan erilainen, helpommin käsiteltävä ja ryhdikäs eikä pitkin päätä valuva lapanen. Kotihoitotuotteiksi Lissu suositteli minulle Moroccanoilin ihanaisia tuotteita joihin ihastuin kyllä yhdestä kokeilukerrasta! Näistä tullaan kuulemaan vielä blogissa lisääkin.


Juttelimme myös siitä, kuinka onneton tilanne voi joskus olla, jos asiakkaalla ja kampaajalla ei tunnu löytyvän yhteistä säveltä. Liisa kertoikin panostavansa eritoten siihen, että kuuntelee ja varmasti ymmärtää asiakasta. Persoonana Liisa onkin aivan ihana, ulospäinsuuntautunut, luova ja iloinen. Parituntinen penkissä hurahti ohi ihan huomaamatta ja innolla odotan jo seuraavaa kertaa koska päästään jatkamaan juttua :)

Oletko sinä kokenut tunteen, kun kampaaja ei ole kuunnellut tai ymmärtänyt sinua ja hiuksista on tullut ihan jotain muuta kuin mitä halusit? Eikö ole aika tärkeää että kampaaja on kuunteleva ja ymmärtävä?

Liisan ja kosmetologi Johannan yhteisenä filosofiana onkin tarjota monipuolisia palveluita nuorekkaalla, rennolla ja ystävällisellä asenteella ja se todella Chillissä toteutuu. Jokaisen käynnin jälkeen on aina hymy korvissa pitkän aikaa! :)

Suosittelen lämpimästi!


 
Hius- ja Kauneusstudio Chill
Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä

puh: 045 3408570
Ajanvaraus netistä 24/7

Aikaisempia juttuja Chillistä pääset lukaisemaan tästä ja tästä.


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Hius- ja kauneusstudio Chillin kanssa.*