Nappasin Falling for fashion -blogista mukaani tämän hauskan kauneusaiheisen haasteen.

1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Kasvomeikki; meikkivoide ja silmänympärysten piilottajat. Punoitukseen taipuvainen herkkä ihoni ei ole nudena kovin hemaiseva. Tasavärisellä ja sileällä iholla on olo parempi ja meikkivoide myös suojaa ihoa ympäristön haitallisilta jutuilta kuten viimalta ja pakkaselta.


2. Kateus
 Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa kadehdit kaikkein eniten?
Paksuja hiuksia.


3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?
Viha on ehkä vähän vahva sana, mutta tuli heti mieleen meillä töissä majaileva Acon käsivoide. Vaikka muuten himoitsenkin Acon tuotteita, tuo käsivoide ärsyttää mua; koostumus on ällö ja tuoksu voimakkaan pistävä.

4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Kulmakarvat on kyllä varmasti se mikä unohtuu... Joskus nuo pääsevätkin oikein rehahtamaan. Värjätäkin pitäisi jaksaa vähän säännöllisemmin. Hyi hyi laiska minä!


5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Mulla ei ole tällä hetkellä merkkikosmetiikkaa käytössä juuri ollenkaan, koska olen löytänyt niin hyviä korvaavia tuotteita edullisemmin. Kallein taitaa olla Estee Lauderin Double Wear -peiteaine. Halvin saattaa olla euron maksanut mansikantuoksuinen kuorinta-aine, joka on muuten aivan ihana!6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?
Kaapista löytyy aina vähintään tuplakappaleet hiuslakkaa, kuivashampoota, meikkivoidetta, ripsiväriä ja eyelineria alesta jemmattuna. Joitakin tuotteita kuten vaikkapa dödöä, suihkusaippuaa, käsirasvoja ja vartalovoidetta on käytössäkin useita kerrallaan koska tykkään vaihdella niitä fiiliksen mukaan.
7. Himo
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Jonkun täydellisen ylellisen kasvovoiteen ja saman sarjan yövoiteen.


Haasteen saa tästä napata mukaan, jos innostuit! :)
Pirteää maanantaita, toivotaan että tästä tulee hyvä viikko!Kuvat: We<3it, Yliopiston verkkoapteekki, drugstore.com, Feelunique