Ihan hurjasti kiitoksia kaikille kysymyspostaukseen kysymyksiä jättäneille! Sain tosi kivoja ja visaisia kysymyksiä. Innostuin arpomaan vielä pienen yllätyspaketinkin kysyjien kesken ja palkintohan suuntasi viime viikolla kohti Uutistoimisto Anselmia. Vastauksia olette jo tovin joutuneet odottelemaan ja joudun vielä jakamaan postauksen kahteen osaankin, ettei tule ihan ylipitkät plörinät kerralla. Joten tästäpä lähtee, kysymyksiä vastauksineen kysymyksien saapumisjärjestyksessä osa 1, kakkososa seuraa piakkoin!


Millaisia urahaaveita sinulla on? Valmistut piakkoin? Kuinka löysit juuri tämän oman alasi?
Jaa-a, tässäpä sitä onkin pohtimista... Mullahan on ennestään jo kolme (tai laskentatavasta riippuen neljäkin) ammattia, lukiota on jäljellä vielä kaksi vuotta ja visualistiopinnotkin olisivat näyttöjä vaille valmiit. Visualisti tulee olemaan siis neljäs (tai viides) ammattini ja lukion jälkeen taas muutama ovi lisää avautuu. Mutta mitäpäs sitä sitten tekisi? Sen tiedän, että jollakin lailla luova se mahdollinen tuleva ammattini tulee olemaan, mutta mitä se sitten on, sitä on onneksi tässä aikaa vielä pohtia. Tällä hetkellä parhaalta ja omimmalta vaihtoehdolta tuntuisi kirjoittamisen opiskelu.

Asutko nyt unelmiesi asunnossa ja paikassa ja perustelut oli vastaus kumpi vain?
Rakastan tätä nykyistä kotia, vaikka ainahan sitä haaveita on. Välillä haaveilen ihan keskustakodista, mutta vaihto pienempään ei onnistuisi mitenkään. Nykyinen asuinpaikka on kyllä ihana, idyllinen, rauhallinen ja tuttu. Olen asunut tässä samoilla hoodeilla suurimman osan elämästäni.

Millainen olisi sun lempi ruoka-annos, jos saisit teettää jollain kuuluisalla kokilla juuri sellaisen kuin toivot?
Apua, en keksi mitään tosi hienoa ruokaa! Ehkä se olis tylsästi joku maailman paras ja mehukkain pihvi ja jotain valkosipulista.

Miksi bloggaat top3 syyt? Näitä varmaan tulis enemmänkin, mutta kiva kuulla ees se top3 mitä muut ajattelee omasta bloggaamisestaan :)
Tärkein syy aloittaa blogi oli kivojen asioiden löytäminen arjesta ja niiden jakaminen. Mulle tosi tärkeää on myös kirjoitusharrastuksen jatkaminen. Tietysti bloggaminen on tuonut tullessaan sen ilon, mitä kommentit ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa tuovat tullessaan. Samoin olen onnellinen kaikista uusista ihanista ihmisistä, joihin olen saanut tutustua blogin kautta. Tämä on ollut kyllä uskomatonta aikaa!


Mikä on lempituoksusi? 
Hajuvesissä lempituoksut vaihtelee kausittain, mutta yleisesti voisi sanoa, että kaikki mikä tuoksuu vaniljalle, kookokselle tai mangolle on ihanaa, nam!

Asuntosi turhin tavara?
Tämän keksin jokunen päivä takaperin kaappia myllätessäni! Se on peltinen tupakkalaatikko. Mietin mitä ihmeen käyttöä sille keksisin, koska boxi on söpö, mutta varsinaiseen käyttötarkoitukseensa en ole tarvinnut sitä enää 3,5 vuoteen. (Hyvä meikäläinen!)

Entäpä sellainen tavara mitä ilman et voisi olla päivääkään? :)
Jaiks! Puhelin, tietokone? Nettiyhteys...? Onko lääkkeet tavara?


Oletko aina asunut samalla paikkakunnalla? 
En. Olen syntynyt Jyväskylässä, mutta lapsuudessani me ollaan asuttu kahteen otteeseen Pieksämäellä. Kuitenkin vuodesta 1985 olen asunut Jyväskylässä, tässä ihan muutaman kilometrin säteellä, tosin kuudessa eri kodissa.

Meikkaatko joka päivä, tai voitko lähteä töihin ilman meikkiä? 
Pääsääntöisesti meikkaan kyllä joka päivä, aina kun jonnekin lähden. Jos sen sijaan vietän ihan vapaata päivää ja korkeintaan käyn kaupassa, en meikkaa. Koska työskentelen asiakaspalvelutyössä meikkaan aina töihin. Vaikkakin erinäisten tilanteiden sanelemana olen ollut töissäkin joitakin kertoja ilman meikkiä.

Mukavin/ikävin kotityö?
Mukavin on ehkä lattioiden pesu, tykkään siitä puhtaasta tuoksusta. Liian harvoin tulee kyllä pestyä, kun perusviikkosiivoukseen kuuluu mulla yleensä vain imurointi ja pölyjen pyyhintä. Josta päästäänkin siihen ärsyttävimpään hommaan; pölyjen pyyhintään!

Asutko yksin vai yhdessä? 
Olen asunut yksin jo 17 vuotta.

Mikä on kummallisin tapasi?
Juoda ennen nukkumaanmenoa yksi kulaus vettä. No ei tuo varmasti edes ole kummallisin, mähän oon ihan läpikotaisin kummallinen! :)


kuka on sammakko?
Tää oli helppo! No sammakkohan on Nöpsön petollinen eksä!


To be continued...


Tuliko mitään uutta esille meikäläisestä? Heräsikö kenties lisäkysymyksiä?


Muut paitsi ylin kuva: we<3it