Vähän huvitti itseäkin kirjoittaa tuo uutta-sana tohon otsikkoon... "Uusi" tauluhan on täälläkin vilahtanut jo toukokuun lopussa... Meillähän on tunnetusti nää hommat vähän pitkissä kantimissa, mutta nytpä on taulu vihdoin seinässä! (No hei mutta onhan tuo eteisen ovikin odottanut maalaamista ulkopuolelta nyt reilut 6 vuotta! Jessus että on kiire!)



Ensin vähän yleiskuvaa eteisen harvinaisemmasta kuvakulmasta. Olen tullut kuvanneeksi eteistä aina vaan tuolta ulko-ovelta päin, joten nyt kuvia toiseenkin suuntaan. Näitä on toivottu, joten tässäpä näkyy eteisen toinenkin pääty. Suljetun oven takana on siis makkari ja sen vieressä keittiö, olkkari on eteiskäytävän toisella puolella. Eteisen valaisin tekee hassuja kuvioita seiniin, postausta valaisimesta ja aiemmista eteisen muutoksista voipi vilkaista tästä.



New York-aiheiset taulut saivat kaverikseen uuden hauskan taulun. Äiti sen mulle bongasi K-raudasta, tiesi että tykkään, ja niin tykkäänkin, ihan sikana!

Ihan erityisesti tuo Dubai lämmittää mun mieltä!
Aaaaah, vähän reilu 5kk ja sit mennään! :)

Kivaa kun vaihteeksi eteinenkin on saanut jotain uutta piristystä! Mattokin tuohon ulko-oven edustalle on ollut etsinnässä ja pitkään. Ei vaan tahdo mieleistä löytyä mistään. Pakko kait tuohon on taipua ostamaan joku ihan eteismatto, joka suojaisi laminaattiparkaa kun taas kohta vettä ja lunta tulee kengistä sisälle. Onkohan kivan näköisiä eteisen mattoja olemassakaan?

Tiedän, että Emmi himoitsee mun lempparitaulua, 
mut mitäs te muut sanotte?