Mä oon ollut aina vähän arka tilaamaan netistä mitään ulkomailta. Tarkkaan valitsen kyllä ne kotimaisetkin nettikaupat joihin vähät rahani syydän. Ulkomailta tilaaminen on ollut kuitenkin vielä enemmän sellainen pelottava juttu ja pitäisi olla aikaa tutkia ja lukea niitä pienellä präntättyjä juttuja, ei vaan riitä kärsivällisyys... Viime vuonna taisin tehdä ekan tilaukseni Feeluniquelle, ja muutamia kertoja olen sieltä tilaillut kosmetiikkaa tuon jälkeenkin. Kaikki on aina sujunut vallan hienosti. Nytpä uskaltauduin pistämään tilausta Asoksellekin ja eipä tarvinnut pettyä tähänkään putiikkiin!Ideahan lähti tästä repusta, jonka löysin Fashiolistalta. Unelmieni reppu, jonka tyyppistä olin pitkään metsästänyt kaikkialta ja nyt se vihdoin löytyi Asokselta. Ei kyllä enää mietityttänyt uskallanko tilata, tuo oli saatava. Niska on tehnyt kuolemaa olkalaukun kantamisen vuoksi kesän ajan, joten repun ostopäätös on perusteltavissa ehdottomasti myös terveydellisin syin! Niska kiittää, musta ei tulekaan kenopäätä loppuelämäkseni, ah ihanaa!

Samaan tilaukseen piti tietysti katsastaa myös alevalikoima, ja kappas! Sopivankokoiset bikinit! Kuinkakohan monta vuotta mä sellaisiakin olen metsästänyt. Uskokaa vaan, että jos ei tässä kaupungissa eikä edes lähikaupungeissa eikä missään tutuissa nettikaupoissakaan myydä mulle sopivankokoisia liivejäkään, on bikinien löytyminen suoranainen ihme. Puhumattakaan siitä, että täydelliset bikinit saa alle 10€ hintaan! Huhhuh, tuntuu vieläkin vähän unelta. 

Tilaaminen oli ihan helppoa ja toimitus perillä nopeasti. Ja ennen kaikkea, tilattuihin tuotteisiin olen ihan supertyytyväinen. Pää halkeaa ehkä jo ajatuksestakin Asoksen syksyvalikoimasta, en uskalla vielä kurkata!
Asoksesta tuli just mun ostosparatiisi number one!

Reppu loppuunmyyty
Bikiniliivit 3,90€
Bikinihousut 2,60€
Ja muita ihanuuksia pääset vilkuilemaan tästä.

Mikä on sun lempparein nettikauppa? Entä tilailetko ulkomailta?