Muistattekos kun jo viime syksynä kerroin, että näöntarkastuksessa löytyi pienen pieni lukulisän tarve laseihin. Näin kauan asian kanssa vitkuttelin, mutta koulun taas alkaessa oli vaan pakko käydä lukulasit hankkimassa. Kaukolaseihin ei tänä syksynä isompaa muutosta tullut, joten pärjään entisillä vallan mainiosti, mutta pikkutarkkaan työskentelyyn ja etenkin lukemiseen on nyt sitten omat lasit. Heippa vaan keski-ikä, kohta siirrytään sitten monitehoihin!

Sopiva kehys löytyi tuttuun tapaan miesten osaston puolelta. Aika perus musta muovikehys, pienellä turkoosilla twistillä. Nyt jaksaa koulukirjaa tuijottaa pidemmänkin aikaa. Pystyy keskittymään paljon paremmin lukemiseen kun ei tartte enää zoomailla niinkuin ennen. Silmät pysyy tekstissä, eikä harhaile minne sattuu. Ihana helpotus ainakin koeviikkoihin!

Ja että mitenkö nämä liittyvät lukulaseihin... No ei sitten yhtään mitenkään!
Sattui löytymään siinä ohimennen kiva vähän Keke Rosberg- henkinen kehys, niin päätimpä sitten teettää uudet arskatkin samalla. Jos ei nyt enää noille kelejä ole, niin tammikuussa Dubaissa sitten pääsevät käyttöön kyllä!

Lasit löytyivät Specsaversilta tosi huokeaan hintaan siihen verrattuna mitä mun linssit jo pelkästään muualla maksaa. Ja tokihan silmälasiostoksen saa maksella puolen vuoden korottomalla osamaksulla, passaa meikäläiselle vallan mainiosti!

Ei muuta kun uusin silmin kohti uutta viikkoa! Toivottavasti aurinkokin vähän tulisi esiin piilostaan, niin pääsisin laittamaan Keket päähän vielä ennen talven tuloa! :)

Milloin sinä olet viimeksi käynyt näöntarkastuksessa?