Eilinen aamu sai taas sellaisen aloituksen, että huhhuh. Tuli yksi iso iso pettymys, jonka takia taas tulevaisuutta joutuu miettimään uudestaan ja voimia keräilemään ihan tosissaan. Iso itkuhan siitä tuli ja tuntui että koko päivän se pilasi. No, näitä tulee, ei auta jäädä tuleen makaamaan, vaan reippaasti leuka kohti rintaa ja kohti uusia pettymyksiä!

On niitä kuitenkin sitten paljon isompiakin juttuja, ja niin paljon sitä mistä voi olla onnellinen ja kiitollinen. Oma perhe on nostanut mut syvältä suosta kerran jos toisenkin ja varmasti saa nostaakin vielä monet kerrat. Eilenkin lähdin iskän luokse maalailemaan, kyllä siinä murheet unohtuu kun saa jotain muuta ajateltavaa ja näkee kivojen tuunailujen lopputulokset. Paskan päivän kiva ilta. Ja ostettiin me vähän jätskiäkin :)

Nominationiin ostin itselleni uuden palan Indiedays Inspirationiin pääsyn kunniaksi. Ostan uuden palan aina jonkun huippuhetken kunniaksi, voi miten toivonkin, että näin huippuja tulee vielä monta lisääkin. Mietin mikä pala kuvaisi jotenkin blogia, ja päädyin sitten sydänpalaan, koska kuitenkin tämä on niin rakas harrastus. Ja tietenkin te, lukijat olette isoin osa sitä. Ilman teitähän tässä ei olisi mitään järkeä! Olen teistäkin niin järjettömän kiitollinen, ettei oikein löydy edes sanoja. Olette ihan hurjan tärkeitä! <3

Kuva: Cloetta

Tiedättekös mikä on myös ihan mieletön juttu!? No Hopea Toffeen paluu! Ensi kuussa näitä namusia taas saa. Tätä on niin odotettu!

Kasarilapsi tykkää! Löytyykös muita Hopea Toffeen ystäviä?


Jaan vielä viime päivien voimabiisin. Lyriikat ei nyt liity fiiliksiin mitenkään, mut ihana biisi siltikin.
Maailma on tehty meitä varten!