Kuun vaihteen listaukset jatkuvat. Ihan skitso fiilis siitä, miten tuo heinäkuu sujahti menemään ihan mun huomaamatta. Tuntuu että vasta about viikko sitten kirjoittelin kesäkuun loppuneista tuotteista, mutta kylläpä siitä vaan kuukausi taitaa olla aikaa! Hupsista! Kesäkuussahan ei loppuneita ollutkaan kuin yksi onneton tuote, tämä heinäkuun saalis sentäs on vähän parempi.

Kokonaiset seitsemän tuotetta!
Tutut Klippoteketin lakka ja kuivashampoo ovat jälleen edustettuina. Nämä eivät enempää hehkutusta kaivanne. Hehkutuksen saa sen sijaan Adidaksen dödö. Uusi tuttavuus osoittautui niin kivaksi, että pääsee meille ihan varmasti jatkossakin. Sarjaa 'ikivanhat' edustavat Lumenen Vitamin C energisoiva tehohoito ja Acon talvinen vaniljainen vartalovoide (ties miltähän talvelta...). Ihan kivoja kumpikin, voisin ostaa uudestaan, mutta pärjään ilmankin. Ceridal öljyä kului pullollinen, keksin tosin rueta täyttämään tuota suihkupulloa, koska lääkäri määräsi mulle reseptillä öljyä valtavissa 500ml pöniköissä. Oikea jokapaikan öljy; tätä kuluu!


Kokonaan oma lukunsa on sitten Urban Decayn Primer Potion, tuo kulttimaineinen luomivärin pohjustaja. Silmien meikkaaminen ei vaan koskaan enää ole entisellään tämän kokeilun jälkeen. Luomiväri pysyy ja pysyy ja pysyy ja on siisti hikisen työpäivän jälkeenkin. En vaan kylliksi tätä voi kehua. Tämä on varmasti paras koskaan ostamani kosmetiikkatuote! Ja ihan todellakin hintansa väärti; tämä pikku putelo nimittäin kesti minulla lähes jokapäiväisessä käytössä parisen vuotta! Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen erittäin lämpimästi.

Tälläisiä loppuneita heinäkuussa. Muutamia täydennyksiä on tullut alesta tehtyä, purkkien suunta on kuitenkin onneksi edelleen pääasiassa pois päin huushollista. Tässä kuussa meinaan antaa opiskelukaupunkiinsa palaavalle bestikselleni mukaan pussukan itselle käyttämättömiksi jääneitä tuotteita.

Annatteko te kiertoon käyttämättä jääneitä tuotteita vai viskaatteko kylmästi roskiin?