Uskottava se on, kun omin silmin näin, vaikka vähän haaveunelta tämä tuntuukin; minun pikkuisesta blogista on tullut osa Indiedays Inspirationia! Uskokaa vaan, että olen täällä vinkunut ja kiljunut riemusta jo hetken aikaa ja nyt se on virallista! Ihan uskomatonta!

YKSI SIVUSTO, 300 BLOGIA, TUHAT IDEAA

Indiedays tarjoaa lukijoilleen uuden tavan seurata blogeja elämyksellisen kuvavirran avulla. Olemme kutsuneet portaalimme blogimaailmaan 300 laadukasta blogia, joista löydät joka päivä uutta inspiraatiota elämääsi. Sivuiltamme saat ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.
Blogi säilyy täysin ennallaan, eikä blogin osoite muutu mihinkään. Seuraaminen onnistuu yhä sivupalkista löytyvän Bloggerin lukulistan kautta, Bloglovinin, Blogilistan ja nyt siis myös Indiedays Inspirationin kautta. Eikä tietysti sovi unohtaa Pinterestiä, Fashiolistaa ja Instagramia, namiskat myös näiden kautta seuraamiseen löytyvät sivupalkista.
Meikäläisen profiilia pääset tsekkaamaan täältä! Katsastakaahan ihmeessä muitakin Indiedays ja Indiedays Inspiration -blogeja, olen kuulkaa niin hienossa seurassa, että huhhuh!! Olen kyllä niiiiin hemmetin onnellinen tästä mielettömästä tilaisuudesta, etten sanoin voi edes kuvailla tätä riemua ja kiitollisuuden määrää. Olen niin otettu, että kyyneltä tuppaa silmäkulmaan väkisin. Palkitsin itseni eilen pienellä pussilla karkkia. Mietin myös, että ostan itselleni uuden Nomination palan tästä fiiliksestä muistoksi :)

Hyvä meikä ja meikän blogi! 
Ja ennen kaikkea: hyvä meikän ihanat ja tärkeät lukijat! 
Ootte parhaita <3