Ja niin se vaan heinäkuukin hujahti ohi! En kylläkään suostu myöntämään, että se s-kirjaimella alkava vuodenaika olisi vielä täällä. EN! EN! EN! Elokuuhan on ihan kesäkuukausi vielä! 

Mutta heinäkuun osalta koko vuoden haastetta. Kysymyshän on siis tästä koko vuoden kestävästä haasteesta. Vastailin kysymyksiin eilen, vihonviimeisenä heinäkuun iltana.


Heinäkuu

- Auringonlasku, otapa siis kamera käteen ja juokse pihalle kauneimpana keltamollukan laskuhetkenä!
Tänään on ollut niin sateinen kökköilma, että eipä paljon auringonlaskua näkynyt. Laitan tähän kuun alussa kuvatun ilta-aurinkokuvan mökkilaiturilta.

- Lämpötila, kirjoitushetken ulkolämpötilä siis esiin :)
Kello on tätä kirjoittaessani keskiviikkona 22.34 ja mittari näyttää täällä 18 astetta.

- Kesäruoka, mitä sinä syöt kesällä? Saman lailla kuin muulloinkin, vai onko grilliruoka ykkösenä? Mitä sitten grillaat tai muuten herkuttelet juuri kesällä?
Mun kesäruoka taitaa olla se grillisapuska. Muutenhan en paljon punaista lihaa syö, mutta pihvi maistuu kesällä ja makkarakin. Myös herkkusienipallerot (herkkusieni + valkosipuli Hovi + pekoni) kuuluu kesään. Kesällä kaikenkaikkiaan tulee syötyä ruokaa vähemmän ja jätskiä sitten vähän enemmän :)

- Kesä kotona, miten kesä näkyy kotisi sisustuksessa?
Tänä kesänä täytyy sanoa, että eipä juuri mitenkään. Muutaman uuden tyynyn ostin olohuoneeseen sekä makkariin. Ja tietty parveke on kesäisessä olomuodossaan.

Hei, mitäpäs teille kuuluu? 
Mun alkuviikko meni sairastaessa, pikkuhiljaa tällä aletaan olla jo elävien kirjoissa ja eilinen hurahtikin reissulla Kuopion Ikeassa. Tänään olisi taas asennettava pää duunimoodiin. Kaikenlaista hommaa on tässä lähipäivinä luvassa ja kivaa kerrottavaakin :)
Täälläpäin näyttää keli vähän synkältä, mutta toivottavasti teilläpäin aurinko pilkistelee! Kivaa torstaita!

Edit. AURINKO pölähti just esiin! Jee!