Vastailinkin jo aiemmin kesäiseen haasteeseen, mutta minulta oli mennyt aivan ohi, että myös Annukka Kaaoksen kesyttäjä -blogista oli minut haastanut. Sorry Annukka! Vastauksia tulee tässä, parempi myöhään kuin ei silloinkaan ;)

Vastailen nyt vaan näihin kivoihin kysymyksiin ja jätän alkulöpinät ja haastamiset väliin. Kuvituksena sekalaisia kesä- ja kotikuvia.


1. Millainen asuinympäristö on sydäntäsi lähellä? Entä millainen asuinympäristösi on oikeasti?
Taidan asua aikalailla sellaisessa haaveideni asuinympäristössä. Vehreä ja rauhallinen asuinalue lyhyehkön matkan päässä keskustasta. Aina silloin tällöin haaveilen keskustakämpästä, mutta kyllä tämä hiljaisuus ja rauha vie aina lopulta voiton. Maallakin on mukavaa, mutta empä taitaisi uskaltaa yksin siellä asustaa.

2. Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalokaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla? 
Apuaaaa! Kaikki!? Moderni paritalo kaupungissa? 70-luvun kerrostalokaksio kaupungissa? Huvila meren rannalla? No ehkä se olis toi paritalo kuitenkin sitten, ehkä.3. Ostatko sisustustavaroita kaupasta vai käytettynä kirpputoreilta? Mikä on paras ostoksesi, viimeisen kuukauden ajalta? 
Kaupasta, vaikkakin haluaisin tehdä kirpparilöytöjä. Autottomana pääsen kirppareille vaan tosi harvoin ja en omaa ollenkaan sellaista oikeanlaista kirppiskatsetta, että löytäisin sieltä jotain. Bongaan enemmänkin sitä 'paskat kirppislöydöt' osastoa. 
Paras ostos....hmmmm... Flamingolakanat H&M:ltä!! 

4. Jos saisit lottovoiton, mitä tekisit sillä ensimmäiseksi? 
No varmaankin maksaisin asuntolainan ja muut velat pois. Varmasti koti ja sisustus veisivät jonkunmoisen summan voitosta. Riippuu tietysti vähän kuinka iso potti tässä olisi kyseessä...

5. Haluaisitko perustaa esimerkiksi eläinten vanhainkodin? Miksi ja miksi ei? 
Enpä varmaan. Ei mulla riittäisi taitoja sellaiseen. Olen sitäpaitsi allerginen lähes kaikille eläimille, vaikka kaikenlaisia karvatassuja rakastankin. Toki arvostan jos joku muu sellaisen perustaa, ihana ideahan se on.


6. Mitkä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?
Hyviä puolia on isot ja kohtuullisen korkeat huoneet. Rauhallinen sijainti ja hiljaiset naapurit lienevät aika luksusta myös. Huonoja puolia ovat sen sijaan tekemätön putkiremppa, puoliksi remontoitu keittiö, niin ikään remppaa vaativa kylppäri, toimimaton eteinen, vähäinen kaappitila jne jne... 
Ja silti mä vaan tykkään mun kodista :)

7. Jos perheessäsi on lapsia, millainen olisi heidän mielestään unelmien koti?
Eipähän täällä ole muita lapsia kuin minä ite :)


8. Kerro kuvin tai sanoin kotisi kamalimmasta nurkasta. 
No se on kyllä tuo kynsistudionurkkaukseni olohuoneessa. Työvälineitä, tarvikkeita ja koristeita ja muuta sälää on paljon eikä niillä ole kunnollista säilytyspaikkaa. Lisäksi nurkkaukseen tulee työnnettyä kaikki muukin säilytyspaikkaa etsivä kama; kirppiskamat pusseissaan, varastoon meneviä tavaroita ja tällä hetkellä siellä majailee jopa huushollin kirjat laatikoissaan. Huoh. (Ja kuvaa ei tule.)

9. Mikä seuraavista Finelin kahvipannuista, sopisi parhaiten sinun keittiöösi?
Tuollainen punainen on iskän luona kaapissa. Sen voisin hakea jos haluaisin pannun keittiööni.
10. Tulisitko luokseni kylään, jos kauniisti pyytäisin?
No varmasti! :)

Annukka kysyi:
Jos juuri nyt saisit / pitäisi päättää, mikä sinusta tulisi isona, niin mikä sinusta tulisi ja miksi?
Jotain kirjoittamiseen liittyvää, copywriter ehkä?


Huomasin muuten juuri, että tässä tuli naputeltua niinkin paljon kuin blogin 600. postaus. Melko huikea määrä! Ihan vaikka senkin kunniaksi lähden tästä rentoutumaan kasvohoitoon.

Mahtavata maanantaita!
Kohti uutta viikkoa ja uusia kujeita!