Anteeksi pieni radiohiljaisuus!
Lähdin äitin luokse maalle vapun viettoon eikä ollut edes tarkoitus olla postaamatta, aika vaan hurahti ja oli niin paljon tekemistä syömistä etten muuta sitten ehtinytkään! Instagramissa seurailevat huomasivatkin, että eilen innostuin siitäkin ihan tosissaan. Niin hauskaa, varsinkin kun olin muualla kuin kotona yksikseen ja ympärillä oli vähän normiarkea enemmän tapahtumia :)

Näin se taas yksi kuukausikin hujahti ohi niin etten oikeen ehtinyt huomatakaan! Aika siis tehdä yhteenveto huhtikuusta ja kuun vaihteesta, tämän haasteen puitteissa.Huhtikuu

- Juhlan aihe, tämä on ehkä paremminkin koko kuun kattava kysymys, eli oliko tässä kuussa synttäreitä, häitä mitä vain mikä antoi aihetta juhlaan?
Eipä ollut juhlia tässäkään kuussa, höh! Miksi juhlia on niin harvoin?? Ehkä läpipäästyä matikan kurssia olisi voinut juhlistaa :)
- Herkuttelu, mitä herkuttelit tänään, vai herkuttelitko ollenkaan?
Eilen, todellakin ja ihan koko päivän! Äitin luona meillä oli oikein possuilupäivä! Mainittakoon vaikka ne omatekoiset tuoreet, suussasulavat munkit, ahhh!
- Esine, mikä esine oli tänään suuressa roolissa? Ehkä avaimet, joita etsit aamulla? Mikä vain.
Kamera, otin paljon ruoka- ja ruuanvalmistuskuvia kun koko päivä kokkailtiin. Myös ikkunasta avautuvat maisemat ja järvestä melkein silmissä sulavat jäät saivat tarttumaan kameraan.
- Aamun askareet, miten aamusi lähtee käyntiin? Mitä pitää tehdä että saat silmäsi auki ja kropan hereille?
Aamupala! Eilen se oli munakasta, pekonia ja tuoremehua. Tänään on luvassa vähän kevyempää aamikkaria; riisikakkuja, juustoa ja teetä.

Rennolla otteella jatkuu vapun jälkeinenkin elämä, tämän päivän agendassa onkin vaan kontrollikäynti sairaalassa ja sitten illaksi kouluun. Yritän saada huomiseksi vapun meininkejä tännekin näytille! Kotiin tullessa iskee aina hirveä ikävä pientä karvaista kaveria, kun täällä kotona on niin hiljaista eikä ole pientä karvaluotia sinkoilemassa ympäriinsä.

Mutta hei, ei muuta kuin ihanaista alkanutta toukokuuta! Viimeinen kuukausi koulua tänä vuonna starttaa jo, apua! Kohta on jo kevätjuhlan ja suvivirren aika! :)