...Olin vanha nainen apteekissa.

No kun kaikkihan alkoi siitä, että yhtenä iltana koulun jälkeen oli tooosi kylmä ja kaupat olivat jo menneet kiinni ja oli vielä vartti aikaa bussin lähtöön...


Kuinka ollakaan löysin itseni apteekista, apteekissahan shoppailu jatkuu aina ilta yhteentoista saakka. Ja vaikka kuinka pyhästi olin päättänyt, että mitään en sitten osta, niin kuinkas siinä taas kävikään! Näin jo ovelta että Acon vartalotuotteiden kesätuoksu oli saapunut ja kun vielä tuoksu oli aivan jumalainen, raikas ja pirteä raparperi & vadelma, en miettinyt enää hetkeäkään.


Hintaa putelilla oli kahdeksan euron kieppeillä, eli vähän enemmän mitä yleensä vartalovoiteesta maksaisin, mutta Acosta ja näistä ihanaisista tuoksuista olen ennenkin tehnyt pieniä poikkeuksia.
Vielä tähän hetkeen, talven kuivattamalle iholle lotion on vähän turhan kevyt, mutta aijaiiii kun kesä tulee! Tässä on kyllä kesätuoksu parhaimmillaan, nams! Suosittelen!

Onko Acon tuotteet ja nämä kesätuoksut sinulle tuttuja? Lieköhän ruudun takana ketään muuta joka näin antaumuksellisesti koko kevään odotti kesätuoksun ilmestymistä hyllyyn? :D