Olen Buzzador, ja tällä kertaa pääsin mukaan Hälsans Kök -kampanjaan! 

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Täytyy sanoa, että nyt kyllä osui ja upposi tämä kampanja! Olen nimittäin tosi kiinnostunut kasvisruuista mutta jostain syytä ja ennakkoluulojenkin vuoksi nämäkin tuotteet ovat jääneet kaupan pakastimeen, vaikka niitä monesti olen käsissäni pyöritellytkin. Nyt maistettuani totean miten tyhmä olen ollut! Nämä valmiit kasvisruokapakasteet on tosi helppoja ja nopeita valmistaa ja ennen kaikkea maukkaita! Nam!


Meillä ensimmäisenä testiin pääsivät falafelpyörykät. Ihan perusarkiruokaa; perunoita, falafeleja ja kermaviilikastiketta. Tosi hyvää! Ostan ehdottomasti toistekin!


Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.