Tein jokunen aika sitten ehkä elämäni pienimmän henkkamaukkatilauksen. Pyyhkeitä kylppäriin, tyynyjä ja päällinen olkkariin ja toppi ja ballerinat maksoivat yhteensä n.30€, ei paha! Tapana kun on ollut että mopo saattaa tilatessa vähän karata käsistä ja olen lisäksi tosi huono palauttelemaan mitään. Seepraballerinat tulevat näkymään kuvissa myöhemmin mutta vilautan mitä pientä uudistusta kotiin paketista paljastui.


Alesta löytyi vielä blingbling tyynynpäällistä joka jouluna jäi vähän kaivelemaan kun ostin silloin vain yhden. Nyt tyynyjä on kaksi ja kummassakin muhkea untuvatyyny sisällä.Kylppäri sai piristystä keltaisista pyyhkeistä. Ensin ajattelin että väri ei ihan vastannut odotuksiani, on vähän tuollainen sinappiseen taittava, ei ihan raikas keltainen. Mutta vaikkapa mustan kanssa yhdessä tulee ihan kiva ja pirteä yhdistelmä.

Istuin eilen töitten jälkeen naapurissa ystäväiseni luona sipsejä mussuttaen ja rupatellen koko illan. Kotiin tulin niin rättiväsyneenä että sammahdin sohvalle samantien ja tänäänkin vetelin ihan kunnolla unta puolillepäivin. Jospa edes osa univeloista olisi kuittaantunut nyt... Tässä viikonlopussahan on ihan parasta se ettei tartte stressata siivouksesta. Ostin nimittäin jo ennen joulua Grouponista kodin siivouksen jonka ajoitin nyt kevääseen ja koeviikon päätteeksi ensi viikon keskiviikolle. Ihanaa kun kerrankin joku tulee siivoamaan ja itse painelen vaan sillä aikaa lenkille. 

Tänään olisi ohjelmassa naapurin Maijan kanssa ensi viikon liikuntaohjelman suunnittelu. Me kumpikin sairastetaan fibromyalgiaa ja nyt kun Maija on muuttanut samaan taloon mun kanssa on liikkuminen yhdessä paljon kivempaa. Kahvakuulailua, lenkkeilyä, sauvakävelyä, kuntosalia ja tietysti Wii:n pelaamista, niistä on tuleva kevät tehty! Mutta rauhallisesti ja pikkuhiljaa kokeillen ettei voinnin kanssa oteta takapakkia. Kivaa kun on kaveri, kannustaja ja perseelle potkija lähellä!