Oijoiiiiiijoi, heräsin yöllä kun vettä ropisteli tulemaan ihan kunnolla ja myhäilin tyytyväisenä, että hähääää, nyt saa lumet kyytiä! Lisää vaan vettä, ei haittaa! Jo pelkästään tuon katupölyn takia sitä astmaatikko toivoo keväisin sadetta. Osittain näkyy täällä olevankin jo kadut pestyjä mutta kevään todellakin tuntee keuhkoputkissaan. Liekö sitten allergiasta johtuvaa tämä pitkittynyt kuume ja karsea väsymyskin. Monta viikkoa kun on ollut sellaisessa 37,1-37,4 lämmössä niin rupee ottamaan kunnon päälle... Toki sisäilmaongelmat on toinen mahdollinen syy, jo meidän kouluhan on yks homepesäke.

Mutta hei koeviikko on ohi! Takana äikkä, matikka ja ruotsi ja tunteet on vähän sekavat, en yhtään tiedä mitä odottaa. Tai no tiedän, että matikasta odotan että pääsisin edes läpi... Tänään alkaa armoton terveystiedon tehtävien pakertaminen koska meinaan uusintakoepävänä mennä tekemään vielä terveystiedon kokeenkin. Maanantaina alkaa viimeinen jakso tänä vuonna, ihan hullua! Viimeisen jakson jälkeen käytyjä kursseja pitäisikin olla plakkarissa jo 19, kun koko lukiossa niitä aikuispuolella täytyy suorittaa 45. Vähänkös olen ylpeä itestäni että olen jaksanut paahtaa tällä tahdilla! Yes!

Ihana tunne kun koeviikon stressi alkaa helpottaa. Mulla onkin tässä viikon mittaan kertynyt monta juttua teille kerrottavaksi ja näytettäväksi! 
Mutta nyt ei muuta kun nyt tuonne sateeseen ja kohti työmaata. 
Mahtavaa viikonloppua tyypit!

Kuva: We<3it