Ihan vissivarma kevään merkki on tässä huushollissa Pappagallo pönikän ilmestyminen pakastimeen! (Ja pakastimesta muuten tulikin mieleen, että miten se pakastimen sulattaminen TAAS unohtui tehdä silloin kun olisi vielä ollut pakkasta!?) Mä oon aika varma että jos tämä mangosorbetti olisi yhtään halvempaa voisin elää vain sillä loppuelämäni.

Täydellistä, taivaallista, ahhhhh, NAM!

Tällä viikolla alkaakin täällä blogissa sitten koru- ja asusteviikko! Suunnittelin tälläisen teemaviikon oman pääni menoksi, jospa tämä auttaisi mua opettelemaan korujen käyttöä. Tarkoituksena on siis viikon jokaisena päivänä käyttää ainakin yhtä korua ja myös muita asusteita. Kuvaan teille joka päivä millaisia löytöjä unholaan jääneestä korulaatikostani on löytynyt käyttöön. 
Hiii, tästä tulee kivaa!

Aamupäivä menee vielä koulutehtävien parissa ja päivällä lenkkeillään naapurin Maijan kanssa. Illalla sitten kouluun saan korut käyttöön. Jos vaikka jaksaisi asuihinkin vähän panostaa tämän myötä :)
Tällä viikolla blogissa on luvassa myös kodin sotkut paljastava Naked truth -haaste jolta jo ehdin luulla välttyneeni. Kämpän sotkuja luvassa siis kuitenkin täälläkin, stay tuned!

Kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikon alkua!