Jokin aika sitten päättyi kysely postaustoiveista blogissani. Jouduin seuraamaan tuloksia manuaalisesti, koska jostain ihmeen syystä laskuri häröili vastausten kanssa ihan miten sattuu. Absoluuttista totuutta ei siis tiedetä tuloksista mutta näyttää siltä että kaikki aiheet saivat ääniä, eniten kuitenkin arki ja sisustus. Ensimmäisenä vastauspäivänä tuli eniten vastauksia, mutta seuraavana aamuna laskuri oli nollaantunut. Seuraavinakin päivinä vastausten määrä vuoroin lisääntyi, vuoroin väheni.

Jopa kyselyn päättymisen jälkeen vastausten määrä on vähentynyt koko ajan... melkonen valelaskuri!
Kiitoksia kuitenkin kaikille vastauksistanne, mielipiteenne ovat kullan arvoisia. Toiveita, ehdotuksia ja palautteita voi antaa jatkuvasti myös kommenttiboksissa tai sähköpostitse, kuulen mielelläni kaikenlaiset ajatukset!

Meikäläinen lähtee tästä päivystykseen hakemaan kortisonipiikkejä takaraivoon, tulehdus on nimittäin taas täällä! Viime viikolta sunnuntain korukuvatkin on vielä julkaisematta, tulossa kuitenkin heti kun saan kuvat koneelle ja pystyn istumaan tässä. Kyllä taas pää hyvän ajan valitsi rueta temppuilemaan. Perjantaina olisi edessä terveystiedon koe ja montaa päivää ei lukemiselle ollut muutenkaan aikaa, nyt siitäkään vähästä ei tule mitään kun päätä, kasvoja, korvia, leukoja ja hampaita särkee. 
Voihan *kirosana* sanon minä!