Hiukkasen venähti pitkäksi ennen kuin saan nämä koruviikon sunnuntain kuvat eetteriin... Yritän tässä epätoivon vallassa valmistautua perjantaiseen terveystiedon kokeeseen. Lukemiseen jäävä aika onkin tällä kertaa niin minimaalinen että oikein hävettää mennä kokeeseen tälläisellä lukemisella :/

Mutta tosiaan, sunnuntain työasua!
Pusero ja toppi: Flash
Farkut: Flash
Huivi: Flash

Ranteessa niittiranneke ja pinkki sydänkoru.

Siinäpä se koruviikko sitten olikin! Kivaa oli, ja ehdottomasti alan kaivella jatkossa enemmän koruja kätköistäni käyttöön. Pitäisikin kehitellä koruille kivempi säilytys, jossa korut olisi paremmin esillä ja helpommin katseltavissa. Tämä laitetaan työn alle :)

Pinkki seeprahuivi kaulassa yritti estää kallonpohjan tulehduksen, vaan eipä onnistunut. Olin varmaan saanut sen verran hyvin vetoa niskaan jo perjantaina tai lauantaina, että sunnuntaina särky yltyi. Eilen pääsin päivystykseen tosiaan hakemaan kortisonipiikit takaraivoon ja kipu alkoi hellittää. Kerroinpa siinä samalla lääkärille myös pitkittyneestä kuumeestani ja huimauksesta sekä korvakivusta. Löydöksenä keuhkotulehdus ja kummassakin korvassa korvatulehdus! Oli vähän sellanen You gotta be kidding me! -olo... No, jännä että on vähän ollut powerit vähissä tässä viime aikoina :) Tuloksena talven oliskohan se nyt viides antibioottikuuri. Näillä mennään, että ei muuta ku eteenpäin, sano mummo lumessa!