Lupailin teille Naked truth -haasteen kuvia jo viime viikolla, mutta uskomattoman kiiresähellyksen takia pääsen raottamaan sotkuisen kodin ovia vasta nyt! Tarja A Hint of Bling Bling -blogista haastoi mut tähän jo laajalti kiertäneeseen alunperin White & Fresh -blogista alkunsa saaneeseen haasteeseen. 

"Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa."


Minä kun jo ehdin luulla tältä välttyneeni, no mutta ei auta, tästä lähtee. Heikoimmat lukijat, sulkekaa silmänne!

Kuvat on otettu koeviikolla. Kuten olen kertonut aiemminkin, koeviikolla tässä huushollissa ei tehdä muuta kuin luetaan, silloin kaikki muu seisahtuu. Ja näistä kuvista sen todellakin huomaa! Astianpesukonekin on tyhjentämättä ja kaikki likaiset astiat pöydällä.

Sulassa sovussa viikon postit, pakkaustarvikkeet ja muistiinpanot.

Kengätkin jää näköjään jaloista tasan siihen kohtaan mihin astun. Samoin ostokset, siellä näyttäis olevan koeviikon palkintona sipsejäkin eteisessä.

Repun sisältö vaihtuu päivittäin ja edellispäivän kamat (eväsrasiat, kirjat ja ostokset...) jää AINA tuohon lattialle.
 Note to self: Osta eteiseen joku säilytyskaluste!

Sohvakin toimii näppäränä säilytyspaikkana; myytäviä tavaroita, puhtaita lakanoita, Hennesin paketin sisältöä ja kamera.

Samoin sängynpäätyyn kertyy viikon vaatteet ja Ipad tietenkin nököttää sängyssä.

Hienoin sisustuselementti lienee kuitenkin ämpäri makkarin oven suulla! Oli yhtenä yönä vähän paha olo ja otin ämpärin varuilta makkariin ja siihen se sitten jäi :)

Onneksi nää kuvat on jo vanhoja ja viime viikollahan täällä kävi siivoojat ja nyt koti on siisti. :P Pyrin kyllä yleensä pitämään kodin perussiistinä, mutta huomaan että koeviikoilla ja muina kiireisinä aikoina helposti repsahtaa ja kaikki tavarat jää käsistä niille sijoilleen, kun ei vaan ehdi... Todellisuudessahan se nostaa stressitasoa entisestään kiireen keskellä jos kämppäkin on vielä mullinmallin. Tämä siis muistutuksena itselleni...

Minä heitän haasteen seuraaville blogeille, jos ette ole ehtineet tätä jo tehdä:

Ei muuta kuin sotkuja kehiin, olkaapas hyvät! :)