Olenhan kertonut että meille tulee liikkeeseen uutuuksia joka viikko? Uskokaa vaan, että tälläiselle intoilijalle kuin meikäläinen tuottaa välillä ihan todellista työtä saada pidettyä näppinsä erosta kaikista uusista ihanuuksista joita laatikoista paljastuu! Mutta kuten vuoden alussa uhosin, olen pystynyt, no ainakin välillä, hillitsemään impulssiostojani ja miettimään ostoksiani edes hetkisen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Töistä ostamani vaatteethan toki ovat tarpeellisia työvaatefunktionsa kannalta, mutta ostan töistäkin vain sellaista mille on sitten käyttöä työn ulkopuolellakin; monikäyttöistä ja helposti yhdisteltävää. Tässäpä joitakin poimintoja kevättalven ostoksista.
Sininen ryppypaitis


Mustat kapeat farkut

Housujen materiaali (52% puuvilla, 46% polyesteri, 2% spandex) saa housut tuntumaan kuin päällä olisi vain leggarit. Iiiiihanan pehmoiset ja venyy ja paukkuu! Mahan pömpäke piiloutuu hyvin tuonne vähän korkeamman vyötärön alle eikä uimarengas jää enää housujen ulkopuolelle. Aivan parhaat housut mitä mulla on ikinä ollut! Matalavyötäröiset vanhat farkut saa kyllä kevään mittaan lähtöpassit mun kaapista kaikki! HUS!

Musta reikäpaita
Rajaton yhdistelymahdollisuus; mitä vain alle keksiikään laittaa!

Ja niin söpö pinkki seeprahuivi!

Pahoittelen muuten kovasti näiden kuvien laatua, pokkari tuolla kirkkaiden spottien alla ei tuota kyllä kovin kummoista jälkeä... Osa kuvista oli jo valmiiksi puhkipalaneita, osa piti photaroida puhki että sain edes jotain vaatteista näkyviin, sorry!
Mitäs muuten sanotte, löytyykö kiinnostusta jos esittelisin kevätmuotia vähän laajemminkin kuin omien ostosten muodossa? Paremmilla kuvillakin varustettuna? :)

Ja hei, vielä vajaa viikko aikaa osallistua kilpailuun, voittaja pääsee valkkailemaan Flashin kevään uutuuksia 20 euron arvoisella lahjakortillaan!