Mainitsinkin sivumennen aiemmin että kuvailin keittiössä muutamia kattauksia. Tulin sitten osallistuneeksi yhdellä kattauksella myös mukaan All you need is white -blogin järjestämään kattauskilpailuun. Kilpailu ratkesi ja voittajien kolmen kärki julkaistiin viime viikolla (*klik*). Aivan upeita olivat nuo kärkikolmikon kattaukset! Erityisesti tykkäsin tuosta Lisbet.e:n japanilaishenkisestä kattauksesta, niin raikas ja herkkä.


Ihanainen S julkaisi myös muut kilpailuun osallistuneet kattaukset (*klik*) ja julistikin minun kattaukseni yleisön suosikiksi! Jihuu! Vilautan nyt vähän täälläkin miltä minun kilpailukattaukseni näytti :)Tarkoituksena oli julkaista useampiakin kuvia, mutta kone päätti, että kuvankäsittely loppuu tältä päivältä. Voi konevanhus raukkaa, onhan se photarin pyörittäminen aika raskasta. Ja vielä enemmän VOIH mun rahapussia joka joutuu todennäköisesti melko pian ostamaan uuden tietokoneen. Kirpaisee aika pahasti jo ajatuskin :/ Onhan toki tämä vanha kone palvellut uskollisesti lähemmäs 10 vuotta joten ehkä se on korkea aikakin...

Mutta tosiaan, kyllä nuo musta ja valkoinen Teema ja niiden lisänä harmaa Kastehelmi vaan toimii! Parempia laseja vaan uupuu mun kattaukset (ja sitten se illallisseurakin puuttuu! :) ) 
Mä tykkään niin kovin! <3 

Mitäs te sanotte?