Kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana

Nythän on kuulkaas niin, että se, että tämä kone hyytyili kuvia käsiteltäessä oli vasta alkusoittoa... Tilanne on mennyt vaan pahemmaksi ja nyt lähes jokaisen toiminnon sijaan kone yrittääkin asentaa jotain outoa ohjelmaa. Ja parasta kaikessa, näppäimistö ei toimi ollenkaan! Tämänkin lyhyen tekstin pätkän kirjoittaminen koneen näyttönäppäimistöllä venytti hermoa aika lailla... (Sopii muuten kokeilla omaa kärsivällisyyttä: ohjelmat - apuohjelmat - helppokäyttötoiminnot - näyttönäppäimistö.)

Koneeseen on todennäköisesti pesiytynyt joku ylimääräinen vakoiluohjelma tms, samankaltaista oirehdintaa kun konevanhuksella oli viimeksi kun näin pääsi käymään. Perheen nörtti aka siskon mies on kiinni omassa remontissaan joten ei ehdi tähän hätään mua auttelemaan, joten nyt tarvittaisiin vähän apuja teiltä tämän postaamisen suhteen. Vaihtoehtoinahan tällä hetkellä on kirjoittaa iPadilla, ilman kuvia tai sitten tehdä kuvapostauksia. Muutaman rivisen nyt näyttönäppikselläkin voi naputella mutta kovin syvälliseen pohdintaan ei tuo napsuttelu kyllä ole tarkoitettu, ainakaan näillä hermoilla. Kuvasin muuten teille videonkin aiheesta, lataan sen nähtäville heti kun osaan. Nyt on kuulkaas vähän tätillä pata kireenä, kun oli tarkoitus tällä viikolla kouluhommiakin saada eteenpäin. Murrrrr.

Mutta siis, keksittekö jonkun postausidean joka olisi helppo toteuttaa näin rajatuin ehdoin? Kysykää jotain, johon voin vastata kuvalla? Olisko siinä ideaa?
Help me! Heittäytykää villiksi, nyt ideoita!
Ja sitten vaan sormet ja varpaat ristiin et saadaan pian kone kuntoon!