Hmmmm...keittiössä on jotain outoa tekeillä!


No minä se vaan kuvailin erilaisia kattauksia. Tiedättehän ne hetket kun pitäisi tehdä esim. liian vaikeita matikan läksyjä ja sitten huomaa tekevänsä kuitenkin aika paljon kaikkea muuta. Kuten esimerkiksi kattavansa pöytään mielikuvitusateriaa. Voi morjens...

Mutta on tuolla keittiössä muutakin tekeillä. Kuten huomaatte ruokapöytä on muuttanut ikkunan eteen. Valaisin sensijaan ei ole vielä ehtinyt muuttaa. (Voi iskä kun tulisit pian sen siirtämään!) Arvatkaapa muuten huviksenne kuinka monta kertaa olen onnistunut tässä viime päivinä kalauttamaan pääni tuohon! Keskellä huonetta roikkuva lasinen laatikko kristalleineen ei ole varsinaisesti se mukavin elementti. Olen kävellytkin tuohon naama edellä muutamat kerrat, voi elämä miten se onkin niin näkymätön! :) Ihme että on enää ehjä koko valaisin, niin täällä on kristallit kilisseet viime päivinä!

Vasemmalla seinustalla onkin sitten ihan tyhjää. Mahtaisikohan huomisella Ikean reissulla olla jotain tekemistä sen kanssa... Keittiön muutoksesta näyttäisi olevankin tulossa isompi mitä ensin olin ajatellut, mutta pikkuhiljaa kunhan oikeat jutut eteen tulevat... Voi että mä en malta odottaa!!!