Bongasin Marian Pinkki työhuone -blogista hauskan haasteen. Oli niin kiva ja erilainen idea että nappasin tämän(kin) haasteen toteutukseen. Alunperin haasteen on keksinyt Kirjeitä Decolle blogin Viivi ja alkuperäistä ohjeistusta pääset katsomaan tästä.


Lyhykäisyydessään ideana on kunkin kuun lopussa vastata muutamaan kysymykseen kuun viimeistä päivää, tai miksei koko kulunutta kuukautta koskien. Vastaan nyt tammikuun kysymyksiin vaikkapa koko tammikuuta koskien koska kuun loppu kerkesi jo mennä :)

Tammikuussa kysytään:

- Hyvä teko, eli päivän hyvä teko. Mitä teit ympäristön-, perheen-, kodin-, elämänasenteen tai minkä tahansa hyväksi?
- Aamiainen, tämä nyt on selvä juttu. Eli mitä söit aamiaiseksi?
- Tv-ohjelmat. Meillä kaikilla tulee tuijotettua töllöä, joten kerro, mitä kaikkea tänään tuli töllöstä töllättyä!
- Hauskin juttu, mikä sai sinut tänään nauramaan ääneen tai sisäisesti? Miten ehkä mokasit tai nolasit itsesi, joka lopulta olikin aika hauskaa?


Hyvä teko
Tein päätöksen alkaa kommentoida enemmän blogeissa joissa vierailen. Tulee hyvä mieli itsellekin kun voi tuottaa toiselle bloggaajalle hyvää mieltä <3

Aamiainen
Viime aikoina aamiainen on noudattanut tuttua kaavaa: Kaura jälkiuunileipää, jonka päälle Oivariiniä, kinkkua ja juustoa sekä juomaksi iiiiiso lasillinen Viisi hedelmää mehua. Päälle iso muki kahvia.

TV-ohjelmat
Tammikuussa en ehtinyt paljon telkkaria katselemaan. Boksi on kyllä tallentanut kaiken katsomisen arvoisen. Ehkä sitten joskus eläkkeellä on aikaa ryhtyä katselemaan boksille tallennettuja sarjoja!

Hauskin juttu
Tammikuussa olen nauranut paljon. Moni blogi on viime aikoina irrottanut sellaiset röhönaurut että jos musta ei kuulu kohta enää niin naapurit on varmaan toimittaneet mut hoitoon yöllisten talossa raikuvien naurukohtausten vuoksi. Samoin töissähän on aina kivaa, tulee treenattua vatsa- ja naamalihakset nauramalla. Ihan parasta!


Napatkaapas tämä haaste mukaanne jos innostuitte!