Erehdyin menemään LCN:n maahantuojan sivuille kurkkimaan mitä keväisiä uutuuksia ottaisin valikoimaan. Nyt sitten tekee tietenkin mieli tilata nämä kaikki, plus että näitä kuvia katsellessa rupesi tekemään mieli vielä jätskiäkin ja karkkia! Voi apua mitä ihanuuksia!

Blossom sorbet-sarjan ihanaiset namuset! Kelpuuttaisin ihan kaikki omaankin käyttöön. Itsehän olen nyt ollut hetkisen aikaa ilman geelejä koska kädet on olleet tulehtuneet enkä ole saanut tehtyä kynsiä itselleni. Sitä paremmalla syyllä lakatkin houkuttaa pitkästä aikaa! Geelitkin tietty löytyy näihin samoihin sävyihin.

Candy eggs & butterflies sarjasta löytyy myös luomivärit!
Miten nää uutuudet onkin niiiiiin taas mulle tehtyjä? Sävyt, pakkaukset, koko paketti vaan toimii! Varmaan siellä LCN:n tuotekehittelyssä luetaan mun ajatuksia ja koodataan mun unia ja sit nää unelmat toteutuu! :)

Katselin että kuluttajakaupan puolelta eivät vielä nämä uudemmat Candy eggs & butterfliesit löydy, mutta piakkoin varmasti. Kauneuttasinulle.fi verkkokaupasta saat tilattua omat ihanuutesi, ja tietysti tuotteita myyvät myös LCN jälleenmyyjät. 
Käykäähän tsekkaamassa muuten myös kouluttajani Lauran oman salongin kynsigalleria, aivan mielettömiä kynsiä!