Tällä kertaa olen tietoisesti pysytellyt kaukana aleista, ihan oman luonteeni tuntien... Muutaman tarpeellisen ale-ostoksen tarjoushaukka on kuitenkin päässyt tekemään. Lisäksi töissä on muutama juttu alessa minkä aion vielä ostaa. 

Neule H&M 5€
Mullahan on sama laatikkoneule musta-vihreänä ja oli pakko hakea nyt tuo pinkki-ruskeakin. Ihan loisto arkivaate.

Huivi, Pieces 3€
Huiveja nyt ei koskaan voi olla liikaa! Ihanan pirteä ja keväinen tuo neon-oranssi!

Mustat leggarit Pieces 1€, Pinkit pilkkuleggarit Sokos 3€
Hello Kitty kynsitarrat H&M 2,95€
Ohuita leggareita kesäksi ja voih, HK kynsitarroja, en vaan voinut vastustaa <3 Olivat normaalihintaisia, mutta varmasti tuovat iloa mulle koko 3 euron hintansa edestä :)

Lisäksi Sokkarilta ostin jo perinteikkäät Klippoteketin hiuslakan ja kuivashampoon sekä uutta lempparia, Nivean silmämeikin puhdistusainetta. 

Tässä kevään mittaan pitäisi taas tsekkailla kaapit läpi kirpparia silmälläpitäen, samalla hahmottaa vähän, että mitä sitä OIKEASTI kesäksi tarvitsee. Vaatekaapit pullistelee taas ja kaappien perukoilta löytyy varmasti vaate jos toinenkin jota ei vuoden aikana ole käytetty. Kumpa vielä osaisi sen luopumisen taidon... Luonteessa kun tuntuu olevan hiukan enemmän hamsteria kuin järkevyyttä :/

Olen tänään vapaapäivällä ja tosiaan vp kuluu niinkin mielenkiintoisissa merkeissä kuin psykaa lukien ja iltapäiväksi jouduin varaamaan terveyskeskukseen päivystysajan. Kädessä ihottuma on levinnyt niin pahasti että aiheutin apteekin naiselle varmaan ikuiset traumat vilauttaessani märkiviä sormiani sideharsojen alta. Oikea käsi on ihan pois pelistä, auts :( Viime yön valvoin melkein kokonaan kutisevan ja särkevänkin käden kanssa ja aamulla ekana soitin tk:hon. Varmaankin tuohon täytyy antibioottikuuri syödä :/

Nyt psykologian kirja käteen ja kerrankin vähän ajoissa valmistautumaan koeviikkoa varten! 
Mahtavaa viikonloppua ja hei muistakaahan osallistua arvontaan!