Minähän se innostun aika helposti kaikesta mitä muilla satun näkemään, ainakin mitä tulee herkkuihin! Clipperin teepaketteja olen ihaillut kaupassa moneenkin otteeseen, onhan ne jo niin kivan näköisiäkin! Muiden blogeista olen lueskellut Clipper herkuista ja ollut varma että niistä tulee munkin herkkua, jostain syystä en ole kuitenkaan tullut niitä ostaneeksi. Ja niinhän niistä tuli mun herkkua kertaheitolla!


Ostin ennen joulua ekan Clipperini, ihanaisen jännän lakritsiteen ja joululahjaksi sain siskolta Clipperin kaakaota sekä aiemmissa kuvissa nähdyn Snore & peace teen. 
Lakutee on niin mainiota makeannälkään ja kaakao se vasta herkkua onkin! Uuden vuoden raketteja istuin ihailemassa parvekkeella kuuman kaakaon kanssa viileässä ilmassa, voi mikä tunnelma!
 Iltateeksi olen juonut Snore & peacea hunajalla, aijai! Seuraavaksi aion ostaa maisteluun vadelmateen, josta olen myös kuullut ihailevia kommentteja, nam!
Oon Clipper-tyttö, trallalalalalaaaa :)

Onko sulla Clipper-suosikkia?