Kerroinkin teille kun ennen joulua ex-tempore kävelin lähellä sijaitsevaan halpamyymälään ostoksille ja lyhennytin samalla hiukseni myymälän yhteydessä sijaitsevassa kampaamossa mahtavaan 19€ hintaan. Unohtui tuosta reissusta esitellä vielä tuote jonka avulias kampaajatyttönen sai mulle myytyä. Meillä oli kampaajan kanssa puhetta hiustenlähdöstäni ja siitä kuinka taannoiset pidennykset söivät kokonaan omat hiukseni piloille. Kampaaja suositteli mulle Wellan SP-sarjan Balance Scalp seerumia. Seerumi annostellaan jakauksiin pullossa olevalla pipetillä ja annetaan jäädä vaikuttamaan hiuspohjaan.

Pullon kyljessä lukee seuraavaa:
Vahvistava intensiiviseerumi, patentoitu koostumus
- Vahvistaa ohuita hiuksia
- Voi vähentää hiustenlähtöä jopa 50%
- Perinnöllinen hiustenlähtö
Sisältää stimuloivia ravintoaineita, jotka vahvistavat ja tuuheuttavat hiuksia. Kofeiinia, biotiinia, lauriinihappoa ja vitamiineja sisältävä Energizing Complex -koostumus lisää hiusten ravintoaineiden saantia, mikä vahvistaa ohutta hiusta. Hoidetun hiuksen elinkaari pitenee.

Mullahan tosiaan pohjalla on kilpirauhasen vajaatoiminta joka ajoittain vaikuttaa tukan päässä pysymiseen. Lisäksi jostain syystä nyt myös kun en enää juurikaan värjää hiuksiani tukkaa lähtee enemmän päästä. Ja vielä kolmanneksi, kun atoopikko olen, on päänahkakin tosi kuiva. Tätä seerumia suositellaan käytettäväksi 3 kertaa viikossa ja akuutissa hiustenlähdössä joka päivä. Itsellä käyttö on nyt vähän päässyt unohtumaan ja nyt ajattelin aloittaa intensiivisemmän hoitokuurin, tukkaa kun lähtee taas tosi reilusti päästä. Alkuun kun tätä säännöllisesti käytin, päänahka tuntui heti muutaman käyttökerran jälkeen rauhallisemmalta ja ei niin kuivalta. Nyt aine lähtee siis uudella yrityksellä käyttöön ja kerron myöhemmin taas onko tuloksia ollut havaittavissa!

Nopealla nettikauppojen selailulla tämä puteli kustantaa noin parikymmentä euroa. Minä sain omani hulluun 5€ hintaan, tuolla halpiskampaajalla kun kaikki tuotteet on aina edullisia ja ennen joulua olivat kaikki tarjouksessa 5€. Huippuostos siis! :)

Löytyykö teillä kokemusta päänahan ongelmista ja/tai hiustenlähdöstä? Ja miten olette niitä hoitaneet?