Ihana Sannis After the storm - blogista laittoi mulle lemppariaiheisen kysymyspostauksen. Näihin erilaisiin kysymyksiin olenkin vastaillut jo moneen kertaan, mut tässä tulee taas, näitä on vaan niin kiva miettiä! Varsinkin nyt kun käden takia kuvaaminenkaan ei onnistu on aikaa tehdä näitä.

1. Lempparitekeminen kotona?
Koneella istuminen, loikoilu (oiii olispa aikaa ihan oikeaan potkupukupäivään!) Kun puitteet keittiössä vähän paranevat alan taas rakastaa ruuanlaittoakin.

2. Lempparitv-sarjat
Alltime favouritteja onkin listattu aiemmin tässä. Mutta tällä hetkellä telkkarista tulevista sanon Iholla ja Big love.

3. Lempparitv-hahmot?
Näitäkin olen listannut aiemmin täällä. Niles, Kramer, Cam <3 <3 Vetää väkisin naamaa virneeseen kun tuota listaa katsoo :D :D

4. Lemppariruoka?
Mä oon nykyisin niin kaikkiruokainen, et kaikki käy! Rakastan erilaisia kasvisruokia mutta myös kunnon pihviä. Nyt oma ruokavalio on siirtymässä vähän vähempihiilarista ja enemmän protskua sisältävää kohti. Pikkuhiljaa...

5. Lempparipaikka?
Joku lämmin lomakohde. Haluaisin matkustaa Italiaan, olen ollut siellä pienenä ja tykkäsin jo silloin maasta. Sitä paitsi siellä myytiin Pink Panther suklaata :)

6. Lempparivuodenaika?
Kesä ja talvi, en tykkää välikausista.

7. Lempparisisustusjutska kotona? (P.S. Kuva ois kiva)
Tällä hetkellä diggailen eniten varmaan tästä makkarin tunnelmasta ja tuosta hyllystä ledivaloineen.


 Uusiakin suunnitelmia makkariin on! Kumpa pääsisi jo toteuttamaan!

8. Lempparivaateliike?
Tällä hetkellä ehdottomasti oma työpaikka, eli Flash.

9. Lempparisisustusliike netskussa?
H&M home

10. Lempparisisustusliike livenä?
Hmmmmm... mun tulee aika harvoin nykyisin käytyä varsinaisissa sisustusliikkeissä ja täällä meillä tuppulassa valikoimaakaan ei ole. Vastaukseni tähän siis on: joku liike jossain muussa kaupungissa. Ja Ikeahan tietysti on ihan oma lukunsa...

Sen kummemmin en tätä jaa eteenpäin, mutta olisi kiva lukea vaikka teidän muidenkin vastaukset näihin Sanniksen laatimiin lempparikysymyksiin! Vinkatkaahan jos voin tulla lukemaan vastauksia ja vastata voi toki kommenttiboksiinkin!

Huomenna vielä töihin ja sit alkaakin mun viikonloppu. Melkoisen pitkältä onkin tämä viikko tuntunut kun vapaapäivää ei ole ollut ja työpäivän päälle olen joka päivä vetänyt illan koulussa tällä jäätävällä ololla, betonisäkki rinnan päällä ja käsi paketissa. Huomenna saa huilata!

Hirrrrrveen kivaa viikonloppua teille murumurmelit!