Kuva we<3it

Kun eilen illalla ukkosti kovasti monta tuntia en uskaltanut avata konetta ja telkkaria. Ukkonen ei varsinaisesti kuulu ihan mun lemppari-ilmiöihin, joten paskajäykkänä sohvalla makaamisen sijaan oli hyvä keksiä jotain sijaistoimintaa. Siinäpä olikin sitten hyvää aikaa tehdä kaikenlaista, kuten;

Selailla läpi vanhoja lehtiä ja poimia talteen niistä se mitä haluaa säästää. 
Miettiä miten hitossa tilasikin Trendiä niin monta vuotta ja kuinka paljon rahaa siinä kului hukkaan. 
Tehdä lupaus tilata jatkossa vain järkeviä lehtiä.

Kuvata isännöitsijälle todistusaineistovideo parvekkeen yläpuolella olevasta rikkonaisesta/taipuneesta rännistä joka syöksee sadevedet suoraan mun parvekelaseihin sekä lasien edessä olevalle peltiselle ikkunalaudalle pitäen helvetianmoista ryminää.


Aloittaa uusi tuunausprojekti.

Hiota kuin sika kuumassa asunnossa uskaltamatta pitää ovea tai ikkunoita auki ukkosen takia. (no pallosalamat ja kaikki sellaset you know...)

Syödä viilentyäkseen jäisiä mansikoita pakastimesta.Lakata varpaankynnet muistuttamaan kärpässieniä.

Tehdä pieni kahvakuulatreeni ja todeta ilman olevan liian nihkeä lisähikoiluun.

Päättää olla avaamatta konetta ja telkkaria koko iltana ihan kokeiluluontoisesti ja puolen tunnin päästä huomata surffaavansa puhelimen netissä.
Antaa periksi, avata kone heti ukkosen mentyä kauemmaksi ja myöntää olevansa kykenemätön toimimaan ilman nettiä.
Todeta miten tärkeäksi tämä blogi on minulle muodostunut lyhyessä ajassa.

Ihanaista maanantaita ja alkavaa viikkoa ihanat!Ps. Jos jollakulla on tietoa otsikon salama sanan taivutuksesta, kuulisin oikeaoppisen version. Eihän tuo nyt voi taipua salamien välkkeessä? Eihän...?