Piristin eilistä työpäivääni tekemällä ruokiksella muutaman pienen ostoksen.

Ilmeisesti sisälläni on herännyt pieni askartelija.


Clas Ohlsonilta jo pitkään himoitsemani vanhanaikainen Dymo ja heti jo lisää mustia rullia siihen.


Sinellin ale-korista puolestaan matkaan tarttui papereita. Näistä syntyy sitten kortteja, jonain päivänä. 


Koko mun Clas Ohlson- ja Dymo- villitykseni takana on kyllä Kirpparikeiju ja lukuisat muut blogit joissa olen nähnyt hauskoja dymoiluja. Ennen tätä en ollut koskaan edes käynyt Clas Ohlsonilla, mutta siellähän onkin vaikka mitä kivaa!


Saas nähä mitä kaikkea tällä vielä tuunaillaan. Ja mitä kaikkea Dymolle onkaan saatavissa! Nettihän on pullollaan muutenkin askartelijan tarvikkeita; arvatkaa onko esimerkiksi pinkki tarranauha Dymoon hiukan pakkohankinta!

Askartelua sivuten, ajattelin ensi viikolla aloittaa leikekirjaprojektinkin. On alkanut mennä hermot kun kaapit tursuilevat vanhoja muoti- ja sisustuslehtiä. (Olohuoneen iso kaappikin on alkanut vääntyä lehtien painosta...) Meinasin että alan käymään lehtiä läpi ja leikkelen niistä talteen sen mitä haluan ideoiksi säästää ja muuten lehdet saavat mennä keräykseen. Ideat ja muut säästettävät ihanuudet kerään sitten itselleni inspiraatiokirjaksi. Kaipaan muutenkin jotain kirjaa, johon saisin kirjattua ylös toteutettavia juttuja ja muita idean ja ajatusten palasia. Saas nähdä millanen sekalainen kirja tästä vielä syntyykään :)