Kuten aikaisemmin mainitsinkin, on tämän kaupungin ale-tarjonta ollut mielestäni jotenkin käsittämättömän surkeaa. Vaatteita olen ostanut tasan yhden. Mutta tämähän on vaan hyvä asia, eipähän tule osteltua mitään kun rahaa ei ylimääräistä ole. Pakolliset kosmetiikkatäydennykset kävin kuitenkin Sokoksella tekemässä.


Luottotuotteet, eli Maybellinen silmämeikin puhdistusaine, Klippoteketin hiuslakka ja kuivashampoo kuuluvat niihin ihmisen perustarpeisiin jotka täydennetään aina alesta.
Villinä korttina mukaan eksyi, uskomatonta kyllä, jälleen Lumenen tuote!


Ostolakossa blogin Virven innoittamana ostin taas Lumenea. Mun historia Lumenen kanssa on omistamani kosteusvoide sinisessä purkissa joskus 90-luvun alkupuolella, sen koommin en ole Lumenea kotiini kuljettanut. Jos olen vielä pysynyt mukana laskuissa niin tämä on lyhyen ajan sisällä jo neljäs Lumenen tuote joka meille on ilmestynyt! Puhumattakaan siitä, et Lumene Natural Coden tussieyelinerista on tullut mun ihan ehdoton suosikki ja luottotuote nro 1. (Täytyykin kirjoitella joku päivä näistä uusista luottotuotteista joku päivä, olen tehnyt viime aikoina niin uskomattomia löytöjä jotka on kohonneet heti uusiksi lemppareiksi!) Viimeksi Virve kirjoitteli Lumenen tuotteista värittömästä kulmageelistä, josta myös menin innostumaan, tämä tosin on mulla vielä harkinta-asteella ja katsastelen edullisempaa vaihtoehtoa vielä ennen tuon ostamista.

Tämä jalkavoide oli ihan kivan kosteuttava, mutta sen kummempia virkistäviä tai viilentäviä vaikutuksia en siinä ole havainnut. Minä, seisomatyöläinen kun olisin valmis antamaan aika paljon helpottaakseni sitä työpäivän jälkeistä turvotusta ja jalkojen pökkelömäisyyttä.

Mikä on sinun lempparijalkavoide vai käytätkö ylipäänsä jalkavoiteita?