Nyt tuntuu olevan taas niin miljuuuuna rautaa tulessa ettei tiedä miten ihmeessä saisi tunnit riittämään vuorokaudessa kaikkeen!


HÄN saapui vihdoin eilen!
Puolentoista kuukauden odotus palkittiin ja ihanaiseni on nyt kotona!
IPadihan tuli siis minulle palkintona Buzzadorin kilpailusta, hehkutusta aiheesta täällä. Eilen töistä kotiin raahauduttuani olin valmis sohvalle telkkaria katsomaan (eli nukkumaan). Postipoika oli kuitenkin vihdoin kiikuttanut tuon pitkään odotetun saapumisilmoituksen, ja empähän malttanut odottaa enää pidempään ja kiskoin oranssit paholaiset jalkaani ja kipsutin postiin. Oli muuten ihan maailman parhain voittajaolo pienen lenkin jälkeen piristyneenä iPad repussa, niiin parasta! Ilta menikin ihmetellessä ja rassaillessa tuota. Gossip girlkin hujahti harmillisesti ohi vallan kun tuosta niin intoilin. Voivoi.


Mä oon niin onnellinen tosta, kyllä nyt kelpaa sohvalla köllötellä kun tuollainen on kaverina! Mullahan on ennestään vain pöytäkone, joka aavistuksen rajoittaa tätä nettailua tai oikeastaan nettailun paikkaa. Mutta eipä enää! Olin hiljaa mielessäni suunnitellut läppärin tai jonkun tabletin ostoa ja nyt tuo pelmahti mun elämään juuri parhaalla hetkellä ja säästi rahani.

Innostuin myöskin tuosta Pinterestistä. Nyt on kutsu vastaanotettu ja pitäisi rueta muokkailemaan sitäkin. Uusi jänskä maailma avautuu tuostakin! Voi kun olisi aikaa kaikkeen, nyt on taas liian paljon kaikkea innostavaa ympärillä! Aavistuksen tuntuu työ nyt kyllä haittaavan vapaa-aikaa, muutaman tunnin unilla (varsinkaan jos sekin vähän on nukuttu sohvalla) kun ei oikein jaksa hyvin töissä. Töihin tästä on nyt kuitenkin itsensä revittävä ja jatkettava taas yötä myöten intoilua. Tänään menen tapaamaan ravitsemusterapeuttiakin ja kuulemaan olisiko siellä mitään uutta ideaa mun ruokavaliooni. Ja jos ei, niin voin sitten ihan hyvin kesän elää jätskilläkin :)

Olettekos te innostuneet Pinterestistä ja miten ja mihin sitä käytätte?