Olen melkoisen merkkiuskollinen ainakin mitä tulee kynsitarvikkeisiin. Rakennegeeleinä käytänkin ihan 100% oman merkkini (LCN) geelejä. Värillisien ja glittergeelien sekä kynsikoristeiden osalta olen tehnyt varovaisia kokeiluja muihinkin tuotteisiin. Joku aika sitten projektina oli metsästää kaverin tuleviin hääkynsiin mustia timantteja ja uskaltauduin kokeilemaan tilausta jostain nettikaupasta. Kivat timantit ja muutakin kivaa uutta löytyikin Sanna Tara Nail artista. Firma vaikutti luotettavalta ja uskaltauduin tilaamaan vasten aikaisempia ennakkoluulojani. Ja se kyllä kannatti!

Olin ihan mielettömän tyytyväinen ostoksiini! Koristeet olivat edullisia ja toimitus äärimmäisen nopea ja maksikirjeenä saapunut paketti ei postikuluillakaan verottanut suuresti rahapussia.
Lisäksi yli 15€ ostoksesta sai kaupanpäällisiä. Minä sain kaupan päälle ostoksiini kaksi ihanaista hilepurkkia ja yhden purkin simpukkamurskaa. Melkoisen hyvät kaupanpäälliset vai mitä??

Kiekollinen erikokoisia mustia timantteja, kiekollinen erivärisiä timantteja, pakkaus kynsiteippejä ja tuollainen vaalean vihreä hile. Kaupan päälle tulivat tumman vihreä ja violetti hile sekä simpukkamurska. Tilasin testiin muutaman värillisen geelinkin, pastellisen keltaisen ja metallinhohtoisen lilan. Kumpa ehtisi pian testaamaan itselle noita!

Koristeteippejä, monessa eri värissä.

Tulevista hääkynsistä täytynee tehdä joku päivä testiversio myöskin. Luulempa että hyvin pian lähtee uusikin tilaus tuonne, olin niin tyytyväinen! Ja valikoimaa tuotteissa tuolla riittää niin omille kynsille kuin rakennekynsillekin niin koristeluun kuin käsien hoitoonkin. Käykäähän tsekkaamassa, tästä!
Suositteluni!