Kävin eräänä päivänä ennen töihin menoa pitkästä aikaa kiertelemässä Askossa ja siellähän oli vaikka mitä kivaa! Mulle Asko sijaitsee hankalan matkan päässä ja sinne tulee harvemmin lähdettyä. Nyt olin kuitenkin tuurailemassa ketjumme toisessa liikkeessä melko lähellä ja sain tsekattua Askon valikoiman. Vaikka mitä kivaa ostettavaa tosiaan löytyikin mutta oli pakko pitää kukkaron nyörit kiinni, ainoastaan sallin itselleni pienen kesäisen piristyksen keittiöön.

 Star-tabletit 4kpl/10€ (Tarjous on muuten voimassa vielä 21.6. asti.)

Lähtötilanne oli keittössä tämä.

 Kyllähän tuo ilme raikastui ihan kivasti.

Mä olen ylipäänsä aika huono ostelemaan kotiin mitään kausitavaraa, tai vaihtelemaan esim. tekstiilejä vuodenaikojen mukaan. Ostelen mielummin sellaista jota voi ottaa käyttöön ympäri vuoden milloin tahansa siltä tuntuukin. Ja kyllähän nämäkin menee vaikka ympäri vuoden käytössä ja tähdethän tunnetusti on se mun juttu :)


(huonolaatuinen) kuva: Asko

Tänään Askon kuvastoa selatessani ihastuin vielä tuollaiseen säilytysrahiinkin. Mullahan olisi käytettävänä kuun loppuun mennessä Keskon lahjakortti joten tuohonhan sen voisi näppärästi käyttää. Oikeastaan mietin että josko makuuhuoneeseen sängynpäätyyn ottaisi noita kaksi, lahjakortin jälkeen ei jäisi juuri mitään maksettavaksi. Siinä tulisi makkariin vähän lisää säilytystilaa ja samalla paikka päiväpeitolle. Ensi viikolla on kyllä retkeiltävä tuonne Askoon taas katsomaan tuota rahia ihan livenä.

Oletko sinä "kausisisustaja"? Ja kuuluuko Asko ostospaikkoihisi?