Olin jo (melkein) päättänyt että kesäksi ei tarvitse hankkia yksiäkään kenkiä... Kunnes sitten iski se Converse-huuma. Tämän villiintymisen ja sitä seuranneen pitkällisen oman kokoni ja halvan hinnan metsästyksen tuloksena tennarit odottelivat mua lähiSiwassa kun palasin Helsingistä. Irinan vinkistä otin normaalia kokoani yhden koon pienemmän ja näin sainkin tossut vielä lasten kokona ja halvemmalla. Kokovinkki osui täydellisesti nappiin ja koko on just oikea. Vinkiksi siis muillekin vielä tossuttomille, että yksi koko normaalia kokoasi pienempi it is.

Ja voi että, kyllä ei miljoonat tossun kuluttajat ole väärässä, nää on ihanat!

rakkaustossuni <3

No, mutta mitäpä vielä; sain viime keväänä koulusta stipendin, joka oli Keskon 50€ arvoinen lahjakortti. Olin päättänyt käyttää sen kunnollisten lenkkareitten ostoon. Mutta empä sitten onnistunut Keskon liikkeistä tästä kaupungista enkä edes Helsingistäkään löytämään sopivia, vaatimuksena kun oli ainoastaan oikea koko ja kiva väri. Aina aiemminhan olen lenkkini vetänyt markettilenkkareilla ja kironnut kipeytyviä jalkoja. Liikkeissä minulle myytiin eioota tai tarjottiin sovitettavaksi kolme numeroa liian isoja kenkiä. Ei tullut kauppoja.

No, saapuipa sitten sähköpostiin ilouutinen ja olin taas (Oikeesti!! Mitä tää nyt on? Olin jo varma sen iPadin  voiton jälkeen et onnetar hylkää mut loppuelämäks) voittanut jotain! Lainakengissä-blogin tytöt lahjoivat mua Stadiumin lahjakortilla! Kiitos vielä Jenniemi ja Nanna, teitte mut niiiin iloiseksi!Ja korttihan pääsi tositoimiin heti saapumistaan seuranneena päivänä kun nämä kaunokaiset huutelivat mua hyllyssä kutsuvasti. Sovitus jalkaan ja ostopäätös oli tehty.
Miksei kukaan kertonut että lenkkarit voi tuntua jaloissa pumpulilta?

Lenkkareitten alkuperäinen hinta oli 99,90€ ja tarjoushinta 79,90€. Neiti Tarjoushaukallahan oli mukana toki myös kanta-asiakas alekuponki, jonka ei pitänyt käydä alennettuihin tuotteisiin... Mutta tadaaa, se kävikin, sitten lahjakortti ja PING! maksettavaa jäi ainoastaan 53,90€. Nyt on tosin sitten harmillisesti kulutettava se Keskon lahjakortti vielä kuun loppuun mennessä johonkin muuhun.

Reippailin näillä valopilkuilla eilen eka kertaa kauppaan ja tuntui kuin ei kenkiä olisi jaloissa ollutkaan. Niin kevyet ja pehmoiset! Rakkaat Adidakseni kun tuntuivat jotenki oudosti vääntävän mun jalkoja vääriin suuntiin samantien kun ne laitoin jalkaani. Nyt ei tietoakaan vänkäävästä tunteesta, kipeistä penikoista, ei järkyttävää lonkkasärkyä illalla, ei mitään. Ainoastaan täydellinen tyytyväisyys siitä että nyt liikkuminen on kivaa!