Image Black & White blogissa heitettiinkin hauska haaste!

 "Haastan teidät kertomaan, että millaisia Iittalan tuotteita teidän kotoa löytyy ja mikä olisi se toive tuotteenne, jonka jossain vaiheessa ajattelit hankkia?"

Aloin mielessäni listailemaan, että mitäköhän meiltä löytyy kun ensin tuntui ettei niitä ole montaakaan mutta kyllähän niitä sitten olikin kun oikein alkoi miettimään. Tässäpä mun listaukseni omista Iittalan ihanuuksistani.


Teemat: mustia ja valkoisia lautasia sekä 21 että 26 senttisinä, pieniä kulhoja myöskin mustana ja valkoisena, mini 3-tarjoilusetti valkoisena ja kappas syvät lautaset ovatkin jääneet pois kollaasista, mutta valkoisena löytyy syvät lautaset myöskin.

Pienet kartiot sekä hiekanvärisenä että kirkkaana, muutama koboltinsininen löytyy myös. Ei arkikäytössä Ego-sarjan kahvikupit sekä isommat lautaset ja kulho. Lisäksi muutama orpo lahjaksi saatu vedenvihreä Aino Aalto lasi.

Kivituikkuja kirkkaana ja mattaisena kirkkaana, jouluksi myös muutama punainen, nekin yllätys yllätys lahjaksi saatuja. Valkoinen 251 Aalto maljakko ja muutamia Aalto maljoja, kirkas, harmaa ja sininen. Sekä ihanainen vaaleanpunainen pieni Vitriini, joka on voitettu arvonnassa.

Huvittavaa kun kaikki väripilkut on jostain saatuja lahjoja :)


Löytyypä sitten tuollainen All steel paistinpannukin.

Himotuslistalla Essence maljat, Kastehelmi kulhot ja pienet lautaset sekä klassikot perus kirkas Aalto maljakko ja Sarpaneva pata. Nuo essencet ois kyllä ihana jo kesäksi hankkia ja tehdä niihin joitain jälkiruokia. (Ellei sattuis laihduttamaan...)

Ihan ekana pitäisi kuitenkin miettiä kahvimukiosastoa täällä. Tällä hetkellä kun mukiosasto on melkoisen sekavaa seurakuntaa. En tykkää oikein Teeman mukeista, joten hyvin todennäköisesti kupposet tulevat olemaan jostain toisesta sarjasta ja jotenkin olisi hauskaa et ne olis ihan jotain muuta tuon musta-valkoisen Teeman rinnalla. Tällä hetkellä olen vilkuillut vähän sillä silmällä KoKo sarjan uusia ihania pale pinkiä ja mintiä. Mutta tämäpä ei nyt tuohon Iittala-asiaan enää liittykään. Mutta toki kertoa saa, että minkä mukin sinä yhdistäisit noihin mustiin ja valkoisiin Teemoihin ja arkilaseina toimiviin Kartioihin?

Ja mitäs Iittalaa teidän kaapeista löytyy?


Kuvat Iittala