Viikko aikaa vielä tilipäivään ja tili se jo kumisee tyhjyyttään. Muutama juttu on ollut tälläkin viikolla pakko kuitenkin ostaa.
No oikeastaan tätä sälekaihdinten puhdistajaa lähdin varta vasten Jyskistä hakemaan. On pitänyt tuollainen ostaa jo vuosikaudet, mutta jotenkin se on aina unohtunut. (Ja muistunut jotenkin mieleen aina ikkunoita pestessä...) Nyt pääsee sitten viikonloppuna pesemään ikkunoita ja pölyt kaihtimista lähtee, jos vaikka tämän kokeilu sais innostettua mut pesemään kaikki ikkunat. Kätevän oloinen vekotin.

Parvekkeen ovessa on vielä tuollainen päälle asennettu kaihdin, joka on TODELLA puhdistuksen tarpeessa. Muissa ikkunoissa onneksi kaihtimet sentään ovat ikkunoiden sisällä.

Ja kaupoissa kiertely bussia odotellessa pitäis niin kieltää multa... Aina löytyy jotain mitä ilman ei voi muka elää. Kuten nyt tämä Yves Rocherin suihkugeeli, ihanan hedelmäinen ja pirteä tuoksu pullosta nuuhkimalla. Mutta kuinkas ollakaan, käytössä tämä ei tuoksukaan sitten yhtään miltään. Minä, tuoksujen rakastaja ostin liian hajuttoman tuotteen, virheostos siis. No, eipä ollut virheellä onneksi paljoa hintaa kun muistaakseni 1,90€ tuo maksoi. Joskus sitä tarjoushaukkakin erehtyy :)

 Tänään työpäivä alkaakin torilla kahvitellen kun juhlimme työkaverin eläkkeelle siirtymistä. Juhlakalulle on järjestetty ohjelmaa koko päivän ajaksi hemmotteluineen kaikkineen ja illalla kokoonnumme porukalla vielä syömään yhteen lempiravintoloistani. Kiva päivä tiedossa siis, tai no ainakin ruoka on hyvää. Nam.

Ihanaista alkavaa viikonloppua, mun viikkis alkaa kylläkin perinteisesti vasta huomisen työvuoron jälkeen! Se ois viikon päästä jo juhannuskin, ohoh!