Täällä on jollakulla meneillään taas kunnon sitäsuntätä-kausi, -intoilu ja -vimma. Olen viime aikoina etsinyt, löytänyt ja lueskellut paljon uusia mielenkiintoisia blogeja. Tuntuu että käyn koko ajan ylikierroksilla, niin etten malta kunnolla penkissä pysyä kun koko ajan löytyy kaikkea uutta ja kivaa. Ja silti tekee mieli vaan löytää lisää. Samalla rattaat päässä pyörivät ideoita kehitellen ja tuntuu ettei vuorokaudessa vaan riitä tunnit kaiken tutkimiseen. Tingin mielummin nukkumisesta kuin kaiken kauniin ihailusta ja haaveilusta.



Olen innostunut entistäkin enemmän kosmetiikasta, sisustusjutuista, huonekalujen tuunauksesta, rakentelusta, kasarijutuista, vaatteiden ompelusta ja tuunauksesta, piirtämisestä, kirppistelystä, leipomisesta, hyvästä ruuasta, valokuvaamisesta, viherkasveista, terveellisistä elämäntavoista... Olen inspiroitunut taitavista ihmisistä, kaikesta kauniista, yllättävästä, väreistä, valosta, puhtaasta, oudosta, vanhasta, uudesta... KAIKESTA!


Minäkin haluan tehdä ja osata, rakentaa ja valmistaa! Ihminen kaipaa tekemistä, kai jotain vastapainoa stressilleen. Mutta millä hiton aikaa mä kaiken tämän toteutan kun jo nyt kesäkuntoon -projektikin on jäissä ajanpuutteen vuoksi?

Dear Eki, meneekö tämä ohi itsestään vai onko tähän hoitoa?

kollaasien kuvat we<3it