Liityin vastikään mukaan Buzzadoriksi ja jo muutaman päivän päästä liittymisestä sain ensimmäinen kampanjakutsuni. Ensimmäinen kutsu tosin oli pizzakampanjaan, joten harmikseni en voinut siihen osallistua ruokavalioni takia. Yllätykseksi aika pian sain kuitenkin uuden kutsun ja pääsin mukaankin Lipton -kampanjaan! JEE!

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.Sain testiin kolmea erilaista Lipton -pyramiditeetä, joita en ollutkaan koskaan ennen maistanut. Pyramiditeen erikoisuus on se, että tee on tehty pitkistä teelehdistä, kuten irtotee ja mukana on oikeita hedelmäpaloja. Pyramidin mallisesta pussista maut tulevat parhaiten esille.


Earl Grey on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia teelaatuja. Tee on sekoitus ceylonilaista ja kiinalaista teetä, joka on maustettu bergamottiöljyllä. Rouhea, jotenkin metsäinen maku, perinteinen Earl Grey. Ei välttämättä mun suosikki, mutta ihan ok. Maidon kanssa tämä varmaan olisi maistunut mulle paremmin, harmi vaan ettei ruokavalio sitä tällä hetkellä salli.


Green Tea Mandarin Orange on maustettua vihreää teetä. Luonnon omaa energiaa, terveyttä ja elinvoimaa. Ihanteellinen valinta mielen ja kehon virkeydestä kiinnostuneille. Tämän maistamista odotin eniten, koska vihreän teen terveysvaikutukset kiinnostavat, en vaan ole aiemmin löytänyt vielä mieleistä makua. Tämä osoittautuikin ihanan raikkaaksi ja pehmeäksi maultaan. Ei ollenkaan kitkerää niinkuin vihreät teet joskus. Jostain luin vinkkiä että tämä olisi herkkua myös jäähdytettynä, saas nähdä tulisiko jääteestä uusi kesän janojuomani!


Forest Fruit on maustettu musta tee, jossa on hedelmäisiä makuja ja aitoja hedelmäpaloja. Aivan herkku, niin tuoksu kuin makukin. Jätin paketin avoimeksi keittiöön jolloin ihana marjainen tuoksu leijui koko huoneeseen. Ihanan pehmeä ja aito marjainen maku. Tätä ostan ehdottomasti lisää!

Mukavaa hommaa tämä buzzadorina olo kun pääsee maistelemaan tälläisiä herkkuja, joita ei ehkä olisi tullut itse ostettua. Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.

Edit: 4.5.2012 Korjattu Buzzador linkit toimiviksi.