Ostin taannoin Citydealista (nyk. Groupon) Inglotin verkkokaupan lahjakortin ja hiljattain sain vihdoin tilauksen tehtyä. Tilaaminen Inglotin kaupasta on aina vähän hankalaa kun väreistä ei oikein saa kunnollista käsitystä ja toisaalta siksikin että tahtoisi ne kaikki. Mutta on kuitenkin ihan hyvä että tässä kaupungissa ei ole liikettä, se olisi rahapussini viimeinen tuho... Näitä nettiostoksia kun sentään joutuu vähän hautomaan ja miettimään ettei pahoja heräteostoksia tule tehtyä.


Kävin viime kesänä ensimmäisen kerran Inglotin liikkeessä ja se oli mulle kuin karkkikauppa lapselle! Olenkin vasta Inglot-hamstraamiseni alkuvaiheessa ja mania tuntuu vaan yltyvän. Ostelen ja täyttelen Freedom palettejani kuitenkin rauhassa ja vähän fiiliksen mukaan. Ihanaa kun vuosien jälkeen tekee mieli taas tehdä arkena töihinkin vähän värikkäämpiä meikkejä. Tää on täydellinen sarja mulle, joka olen aina kironnut "tavallisia meikkipaletteja" joista ei ikinä löydy mulle sopivia sävyjä tai tyyliin triosta on yksi käytettävä sävy ja kaksi aivan turhaa. Ingloteista löytyy sopivia sävyjä niin paljon että ainoastaan valinta on vaikeaa ja saa valita juuri ne haluamansa, eikä tarvitse maksaa turhasta. Tykkään myös laadusta, etenkin pearl sävyt ovat koostumukseltaan aivan ihania.
Olen kyllä hurahtanut pahemman kerran!


Tällä kertaa tilaukseen lähti 10 napin Freedom paletti täytettäväksi myöhemmin ja täydennystä lähinnä lilaan palettiini.

Hintaahan näille kertyi huikeat 12,50€ plus aiemmin ostettu (30€arvoinen lahjakortti)15€, eli yhteensä postikuluineen 27,50€, ei paha! 10 napin paletin oikea hinta on 13€ ja luomivärinapin kappalehinta 5€.Sävyt vasemmalta oikealle: P440, DS493, AMC66, P441 ja P434


Eri valaistuksessa näyttävät tosi erilaisilta. Violetit siis täydentävät jo aiemmin aloitettua violettia palettia ja P434 jää odottamaan vielä uusia tulevia kavereitaan. Kavereikseen tuo harmaanruskea saa todennäköisesti mustia, valkoisia ja harmaita nappeja.


Swatcheissa sama järjestys, eli vasemmalta oikealle: P440, DS493, AMC66, P441 ja P434


Ja jälleen tämä asiakas oli tyytyväinen hymy korvissa, sillä paketin mukana tuli pieni kirje, jonka siis ihan oikeasti joku oli allekirjoittanutkin.


This is what we call jälkimarkkinointi!
Oikeesti, mikä muu liike kehottaa asiakasta meilaamaan tai soittamaan jos on jotain kysyttävää meikkaukseen tai tuotteisiin liittyen!! Ihan mahtavaa asiakaspalvelua!

Kirjeessä oli tietty vielä lisäksi henkilökohtainen alekoodi jolla pääsen kartuttamaan kokoelmaani taas pian.
Kiitos Inglot, teidän kanssa on NIIIN kiva asioida!

Huomenna lisää juttua Ingloteista kun saan napit paikoilleen vanhojen kanssa.

Ovatko Inglotit löytäneet jo sinun meikkipussiisi?
Ihanuuksien maailmaan pääset tästä.