Ja näin on violetit löytäneet paikkansa paletista. Uudet 440, 493, 66 ja 441 siis vanhempien 439 ja 482 seurana. Piti sitten dymottaa nuo laputkin että muistaa mikä sävy missäkin on. Tuo oli mulle ihan hyvä ratkasu, lappujahan voi siirrellä tai vaikka tehdä uusia sitä mukaa jos sävyjen paikat vaihtuvat. Uutta tilausta tehdessäkin näkee yhdellä silmäyksellä omistaako jo kyseisen sävyn, näppärää!


Uusi harmaanruskea 434 jäi siis vielä odottelemaan uusia tulevia mustaharmaita kavereitaan näiden muiden sekalaisten kanssa. Kuvassa vasemmalta M321, P434, AMC28 ja M351.
Sinisille taitaa olla tulossa myös kokonaan oma kymppipaletti niinkuin violeteillekin.


Matkakokoisessa triossani kulkevat pyöreät napit P453, P451 ja DS498. Ompas vähän suttuisen näköinen paletti, laiskajaakko ei sitten jaksanut puhdistaa kuvaa varten.


Rainbow paletti on joskus saatu palkintona kilpailusta Inglotilta ja sisältää heidän valitsemansa sävyt, vasemmalta: 103R, 102R, 107R, 106R ja 112R. Nämä jää kyllä melko vähäiselle käytölle, on sen verran vääriä sävyjä mulle. Keltainen saattaa kesällä päästä jopa käyttöönkin, ruskeat silloin jos haluan näyttää itkeneeltä tai siitepölyallergiselta. (Haluankohan joskus...?)

Uudet sävyt tarkemmassa esittelyssä siis eilisessä postauksessa, elikkäs tässä.

Tilauksen mukana saatu alekoodi polttelee jo melkoisesti lapasessa, siniset ja vihreät/turkoosit siellä mua huutelevat kutsuvasti!