Olen jo pitkän aikaa sitten päättänyt ottaa uuden tatuoinnin. Ongelmana on vaan ollut, mitä ottaa ja mihin. Idea pyörii jotenkin epämääräisenä päässä eikä tule ulos ja paperille oikein. En uskalla varata edes aikaa vielä, kun tiedän että tämä suunnittelu on pitkällinen prosessi. (Tekijä sentään on ollut aina tiedossa.) Olen ottanut ensimmäiset kuvani melkein 15 vuotta sitten ja niiden piti olla ensimmäiset ja ainoani. Toisin kuitenkin kävi... Ensimmäiset kuvat on aikanaan suunniteltu siis niin, että ne olisivat ainoat, joten nyt jälkeen päin uusien kuvien paikallistaminen ihoon on vähän hankalaa kun tuntuu ettei mikään sovi yhteen vanhojen kuvien kanssa eikä ole mitään kivaa paikkaa mihin uusia kuvia ottaa. Epätietoisuudesta huolimatta kuvat lisääntyvät ja nyt olen taas löytänyt itseni piirtelemästä ja selailemasta ideoita uuteen kuvaan.


No joo, sen verran tiedän, että mahaan se kuva ei ole tulossa...
Jotakin tähtiaiheista se uusi kuva varmasti tulee olemaan. Nämäkin on ihan kivoja, mutta kuitenkin vähän liian pieniä ja tyttömäisiä mulle.Tämä tyyppi kyllä kelpaisi meille asumaan  :)
Toisaalta joku tekstikin houkuttaisi, mutta alkaako tällä hetkellä hyvältä idealta tuntunut teksti vuosien saatossa tuntua kornilta?

Mitäs mieltä sinä olet tekstitatuoinneista? Ja iskeekö keväällä tatuointikuume kovempana kuin muulloin?